Coaching & Tools

Je wil een coach die je begrijpt en als een tweede natuur kan aanvoelen wat jij als creatieve generalist nodig hebt om helemaal in je element te kunnen zijn. Dit zijn voorbeelden van thema’s die vaak aan bod komen:

 • Keuzestress;
 • Zelfvertrouwen;
 • Focus & energie;
 • Pleasersgedrag, leren ‘neen’ zeggen;
 • Preventie/aanpak bore-out;
 • Perfectionisme en faalangst;
 • Ondernemen als creatieve generalist;
 • Hoogbegaafdheid/multigetalenteerd zijn;
 • Uitstelgedrag: van denken naar doen gaan;
 • Omgaan met tegenstellingen zoals bv. ‘breedte-diepte’, ‘vernieuwing-stabiliteit’, en nog vele anderen;
 • Een helder verhaal brengen als creatieve generalist (of  ‘personal branding’ en ‘storytelling’).

 

We merken dat in deze vragen de volgende vaardigheden vaak een sleutel vormen:

 

Werkwijze

 

Ons coachnetwerk bestaat uit professionals die zich verdiept hebben in het profiel van de creatieve generalist en zich daarin ook blijven bijscholen. Het is belangrijk dat je een coach vindt met wie het klikt, vandaar dat je met elk van ons een vrijblijvend (gratis) kennismakingsgesprek kan plannen. Zo’n gesprek verloopt meestal telefonisch en duurt ongeveer een half uur. Maak hier kennis met de coaches.

Iedere coach heeft zijn eigen stijl en aanpak. Sommige aanvaarden loopbaancheques, anderen niet. Neem contact op met de coach in kwestie om hier meer over te horen of stel jouw vraag gewoon aan Silvia: silvia@creatievegeneralist.be of 0474 57 11 32

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK!

 

Je kan ook coaching volgen bij Silvia:

 

1-op-1 Personal coaching 

 

We focussen op jouw specifieke behoeftes (zowel loopbaan- als privévragen) en werken op basis hiervan een op-maat voorstel uit.


De stappen zijn
:

 
 • Gratis kennismaking van 30min (telefonisch)
 • Eerste gesprek, waarbij we helder maken waar jij naartoe wilt. Is het doel dat je nu voor ogen hebt ook het échte doel? Wanneer zal jij tevreden zijn? Wat moet er veranderd zijn? Hoe gaan we dat zien? Dit gesprek brengt ons antwoorden op de vraag: kan coaching jou helpen bij het bereiken van je doel(en)? En indien ja, hoe moet deze er dan uitzien? = 150 euro (excl. BTW)
 • Silvia werkt een (vrijblijvend) voorstel uit op basis van deze startsessie en we komen tot een traject dat 100% bij jou en je vraag past.

 

Jouw gebruiksaanwijzing (of talenten-analyse)

 

Krijg zicht op jouw ‘gebruiksaanwijzing’: wat zijn jouw natuurlijke sterktes, waar laad jij je batterijen van op, waar zet jij best maximaal op in om te kunnen excelleren? Maar ook: wat zijn jouw valkuilen? En hoe kan deze tackelen?

Dit traject wordt als volgt opgebouwd:

 1. Talenten-analyse via het online assessment van My Talent Builder
 2. Thuisopdracht (ontdek o.a. welk ‘speeltype’ je bent)
 3. Talentengesprek: hier wordt de analyse gemaakt door Silvia, op basis van een aantal vragen en de reflecties op de thuisopdracht. Zie het als een dubbelcheck, om zeker te zijn dat er geen talenten over het hoofd gezien worden. 
 4. Dieptegesprek over de resultaten van het assessment en het talentengesprek: duiding, bespreking dynamieken, valkuilen en (eventuele) paradoxen. Maar ook: waar liggen de krachtbronnen om met valkuilen om te gaan? En: wat is de link tussen het talentenprofiel en jouw noden als creatieve generalist?
 5. Je krijgt een samenvatting van dit gesprek, zodat je kan blijven teruggrijpen naar de belangrijkste inzichten.
 6. Afsluitend gesprek met als focus: wat is de eerstvolgende stap is om deze kennis om te zetten naar de praktijk.


Prijs
: 900 euro, excl. BTW. Tot 30% korting mogelijk via de KMO portefeuille voor zelfstandigen (ook bijberoep), vrije beroepers en bedrijven. Eigen investering = 630 euro excl. BTW. Check onze algemene voorwaarden hier.

 

GRATIS KENNISMAKING!

Pin It on Pinterest

Share This