An Van Lysebetten

 

 

Wie ben jij, het serieuze antwoord?

Ik ben KernTalentenanalist en loopbaancoach met specialisatie in perfectionisme en hoogbegaafdheid.

 

Wie ben jij, het antwoord voor insiders?

Een open en enthousiaste inspirator die jou het vertrouwen geeft dat jij er mag zijn, precies zoals je bent. Als rasechte ontrafelaar ben ik altijd op zoek naar verhelderende inzichten, zodat ik begrijp hoe de dingen in elkaar zitten en met die kennis daadwerkelijk iets kan doen. Ik neem jou daarbij heel graag op sleeptouw…

 

Hoe heb jij je klaargestoomd om coach te worden?

Officieel begon het met de opleiding tot KernTalentenanalist, bij CoreTalents van Danielle Krekels. Daarna volgde de opleiding tot OCP-coach bij Marcel Hendrickx en vandaag verdiep ik mij in hoogbegaafdheid bij Hoogbloeier.

De wil om coach, mentor of inspirator te zijn, heeft er altijd wel wat in gezeten. Beginnend bij mijn eerste werkervaring in de socio-culturele sector en het onderwijs, over de opleidingen die ik volgde o.a. Coachend lesgeven, Nieuwe autoriteit, Communicatie in de klas…tot de vele boeiende en interessante gesprekken met coachees. Dat alles maakt mij tot de coach die ik vandaag ben.

 

Wat zijn jouw grootste troeven bij het coachen van creatieve generalisten of multipotentials?

Naast het feit dat ik zelf een creatieve generalist ben, is mijn grootste troef mijn absoluut geloof in diversiteit en veelzijdigheid. Veelzijdigheid geeft je zoveel slagkracht om je in wisselende omstandigheden aan te passen, je plan te trekken en toch op één of andere manier jezelf te blijven. Dat is gewoon een superkracht waar ik heel sterk in geloof.

Ik hou ook van inzoomen en uitzoomen. Naar de kern van een probleem of situatie gaan en daarna alles vanop een afstand bekijken, brengt ongekende mogelijkheden met zich mee: écht iets voor creatieve generalisten.

 

Wat verbindt jouw interesses of wat is de rode draad in jouw verhaal?

Mensen doen groeien als zichzelf en niet als één of andere kopie. Authenticiteit, echtheid, jezelf zijn, dat is waar ik blij van word.

 

In welk type creatieve generalist (of combinatie aan types) herken jij je het meest?

De verbinder, de undercover generalist en de vrijheidszoeker.

 

Mocht je nog 5 extra levens cadeau krijgen, wie zou je dan nog allemaal willen zijn?

Ik zie mezelf nog als podiumkunstenaar, schrijver of danser in een professioneel gezelschap de wereld afreizen en bij elke voorstelling het publiek raken of als wetenschapper de geheimen van het universum ontrafelen, als avonturier de wereld ontdekken, als gedragsbioloog de mysteries van het samenleven van verschillende diersoorten achterhalen….

 

Check hier Ans site!

KENNISMAKEN?

Ik kwam bij An terecht op mijn zoektocht naar de oorzaak van mijn burn-out. Ik voelde dat ik niet op mijn plek zat in mijn toenmalige job maar ik was in zoveel geïnteresseerd dat ik niet kon kiezen welke kant ik op moest.

Tijdens de gesprekken kwam al heel snel aan het licht dat ik een creatieve generalist ben en waarschijnlijk ook hoogbegaafd. Ik ontdekte mijn talenten, mijn verbindende rol en waarom ik zo graag de structuur en betekenis van alles te weten wil komen. Voor de eerste keer in mijn leven snapte ik waar die warboel in mijn hoofd vandaan kwam. De coaching heeft me niet alleen geholpen in mijn zoektocht naar een nieuwe job, maar bracht mij ook veel duidelijkheid en rust op persoonlijk vlak. 

Het enthousiasme van An om samen met mij op zoektocht te gaan, de ontspannen babbels met een kopje koffie, de aanmoediging om mezelf uit te dagen en nieuwe denkpistes te volgen; maakt dat ik aan deze coaching bijzonder veel heb gehad.

– Ilse Huyghebaert

Pin It on Pinterest

Share This