In gesprek met Ap Dijksterhuis

Ap Dijksterhuis

Ap Dijksterhuis (1968) is hoogleraar psychologie aan de Radboud Universiteit, schrijver en fervent reiziger. Ap won een groot aantal wetenschappelijke prijzen en schreef de afgelopen jaren meerdere boeken, o.a. ‘Het slimme onbewuste’, ‘Op naar geluk’, ‘Wie (niet) reist is gek’, ‘Wegwee’ en ook een kinderboek ‘Tussen je oren’. Ook zijn laatste werk, ‘Inspiratie, hoe we tot grootste prestaties komen’ is een voltreffer. 

Over inspiratie, doelen zetten en bereiken, zoeken naar je roeping en nog meer…

In dit gesprek peil ik naar hoe Ap kijkt, vanuit zijn bril als wetenschapper, maar (vermoedelijk) ook als ervaringsdeskundige, naar typische creatieve generalisten-vraagstukken zoals: heeft het zin om naar een roeping te zoeken als je multigeïntereseerd bent?; hoe blijf je gemotiveerd werken aan je doelen?; hoe maak je keuzes?; enz.

Wanneer?

Dinsdag 18 april van 19u30 tot 20u30 via Zoom.
Uitgesteld kijken mogelijk tot en met 2 maart.

Ben jij erbij?

Bestel hier je ticket (18 euro incl. btw) en je krijgt live toegang tot het online gesprek met Ap Dijksterhuis. Na betaling ontvang je een bevestigingsmail met de factuur + het linkje voor de masterclass (check ook je spam!).

Een initiatief van de Multipassionate Coaching Academy

De MCA is een plek voor coaches die zich willen onderscheiden in het coachlandschap dankzij diepgaande kennis, en ervaring met, veelzijdige profielen. Maandelijks krijgen deze coaches een online masterclass geserveerd. Deze keer zetten we de deuren van (een deel van) de masterclass open voor het ‘grote publiek’. Meer info over de MCA? Klik hier.

Pin It on Pinterest

Share This