Week van de creatieve generalist 21-27 nov

Een week tsjokvol inspiratie…

Een week om te groeien, bij te leren en jezelf verder te ontdekken als creatieve generalist. Hiervoor slaan de coaches van de Multipassionate Coaching Academy de handen in elkaar. Op deze pagina ontdek je wat er allemaal op het programma stond en welke workshops je nog uitgesteld kan bekijken..

Silvia 

Wil jij dit ook niet missen?

Bestel hier je ticket (60 euro of 49,59 excl. btw) en je krijgt toegang tot de replays van de 'Week van de creatieve generalist'.  Na betaling ontvang je een bevestigingsmail met de factuur + de url van onze pagina met alle linkjes (check ook je spam!). En nog een cadeautje: alle deelnemers aan de 'Week van de creatieve generalist' krijgen een kortingscode ter waarde van 30 euro korting voor onze online cursus 'Multi way of life!'.

Het programma:

Workshop: Wat is een creatieve generalist?

Weet je nog niet zeker of je een creatieve generalist bent? Of kwam je de term nog maar recent tegen? In deze workshop krijg je meer uitleg.

Wie? Silvia Derom
Replay beschikbaar 

U

Een rode draad zien in de veelheid

Je bent geïnteresseerd in zoveel, en kan enthousiast worden over bijna alles. Hoe kies je dan waar je je aandacht op richt? Vele creatieve generalisten zeggen zich ‘versnipperd’ te voelen. Of omschrijven zich als een ‘ongeleid projectiel’. Ze hebben het gevoel met 1001 dingen bezig te zijn die (bijna) niets met mekaar te maken hebben.

Als je dit herkent, kan ik je alvast geruststellen: er is vaak meer samenhang te bespeuren dan je denkt!

In deze workshop laat ik je zien hoe je rode draden kan opsporen bij jezelf en hoe je zo meer rust creëert in je hoofd (en vaak ook in de hoofden van de mensen rondom jou 😉).

Wie? Silvia Derom
Replay beschikbaar 

Creatieve generalisten begeleiden (voor coaches/mentoren)

Wat als je vooral veelzijdige profielen wil gaan begeleiden en/of inspireren? Hoe bereik je hen en wat zijn veel gestelde vragen bij deze doelgroep? Hoe kan jij als coach of mentor zorgen voor over-the-moon-happy (veelzijdige) coachees? Wat zijn sub-niches in deze nog ruime doelgroep?

Het bewustzijn rond creatieve generalisten wordt steeds maar groter. Als coach is het belangrijk om hierin mee te zijn. Bovendien zijn het vaak de gedroomde coachees voor multipassionate coaches (want: veel te ontwarren, lekker uitdagend en heel afwisselend)! Prikkelt dit jou ook? Wees dan van harte welkom op deze workshop!

Wie? Silvia Derom
Replay beschikbaar 

Waarom IT een uitstekende sector kan zijn voor een cg!

Elke Spinnewyn vertelt haar verhaal van creatieve generalist in de IT sector. Je kan het zonder meer een boeiend parcours noemen: ze startte als programmeur, evolueerde naar consultant, vervolgens projectleider, en werd tenslotte recruiter en coach.

Elke is er rotsvast van overtuigd dat creatieve generalisten een grote toegevoegde waarde kunnen zijn in dit ‘digital era’. De mensen die nu al in IT werken zal ze inspireren om hun veelzijdigheid (nog) meer in te zetten, en de anderen komen te weten waarom de IT sector de moeite waard kan zijn om te overwegen!

Wanneer? Ma 21 NOV van 12u tot 13u (VERPLAATST NAAR 29/11 om 9u!)

Waar? Online. Replay wordt voorzien.

Wie? Elke Spinnewyn

Plannen kan je leren

Ben je een doorwinterde chaoot en chronisch uitsteller? Perfect! Dan is deze workshop iets voor jou: leer aan de hand van een onderbouwde planmethode hoe je op een heldere manier je job(s) kan combineren met alles daarbuiten. Met enkele knipogen naar o.a. Bullet Journal en Getting Things Done heeft deze methode alles wat je nodig hebt om jouw leven te organiseren en je to-do’s actionable te houden. Je krijgt bij deze workshop de nodige digitale hand-outs om informatie op te slaan en bij te houden.

Wie? Dorien Baele
Replay beschikbaar 

Pleaser en creatieve generalist?

Ook wel eens last van pleasen? Je aanpassen aan anderen of aan hun verwachtingen willen voldoen? Wat als ik je zou vertellen dat er een link is tussen pleasen en creatieve generalist zijn? Jep, that’s right! En dat de eerste stap om er komaf mee te maken is om die link te zien en begrijpen en er vervolgens  natuurlijk mee aan de slag te gaan.

Sofie schreef er het boek ‘Oh please! Maak komaf met people pleasen’ over en neemt je in deze workshop mee in het stappenplan van de AP (the Anonymous People pleasers), zodat je niet alleen minder gaat pleasen, maar vooral ook meer jouw eigen voeten gaat volgen!

Wanneer? Di 22 NOV van 12u30 tot 14u. Extra datum: 15/12 om 12u30

Waar? Online. Replay wordt voorzien.

Wie? Sofie Leemans

Een blije Creatieve Generalist in loondienst? Zo kan het!

Veel creatieve generalisten merken gaandeweg dat het jasje van ‘in loondienst werken’ hen niet meer past, en gaan als zelfstandige aan de slag.

Maar wat als je net heel graag wél in loondienst wil blijven? Wat maakt een Creatieve Generalist tot een blije werknemer of ambtenaar? Hoe hebben anderen dat aangepakt? En hoe kregen ze dit verkocht aan hun collega’s en leidinggevenden?

Laat je inspireren in deze online sessie, gevoed met echte verhalen van echte Creatieve Generalisten.

Wie? Liesbeth Marckx
Replay beschikbaar 

Connectie maken met speelsheid en creativiteit (visualisatie workshop)

Weet je nog hoe je als kind zo hard uitkeek naar volwassen worden, want dan kon je werkelijk ALLES doen?! Toch lijkt het nu enkel een volwassen leven vol organiseren en eerlijk gezegd best een sleur.

Zit je vast in het moeten en heb je even geen idee wat je nu eigenlijk eens graag zou doen voor ‘jezelf’? Jammer, want zo hoeft het helemaal niet te zijn! In deze inspiratie-visualisatie workshop ontdekken we terug onze speelse dromen met een creatieve verwerking. De inzichten worden visueel gemaakt & mag je meenemen naar huis als dagelijkse reminder. En zo kan je al snel een eerste stapje zetten om terug die flow te vinden in jouw dagelijks leven!

Wie? Britt Van Kerckhove
Sorry, van deze workshop is er geen replay 

Mix & match je talenten

Zoek je naar de baan waarin jouw veelzijdige talenten stralend samenkomen? Stop dan met zoeken op al die jobboards.

Als creatieve generalist doe je jezelf veel meer recht toe door – op z’n minst allereerst – de voor jouw ideale baan te schetsen. “Leuk!” denk je nu, maar hoe doe je dat?

In deze sessie ontdek je hoe je jouw talenten, kwaliteiten en interesses kunt mixen & matchen zodat je op unieke loopbaan-ideeën kunt komen.

Ik nodig je voor deze sessie uit om je kritische ‘kan-en-mag-dit-allemaal-wel’ kant even bij de koffieautomaat achter te laten en je creatieve ‘alles-kan-en-mag’ kant voluit mee te nemen. Je verlaat de sessie met nieuwe energie en inspiratie voor jouw creatieve generalisten loopbaan!

Wie? Sarah Vermazen

Spelen met je verstand

Heb je nog weleens last van gedachten als: “Ik heb eigenlijk geen echt talent”, “Ik ben nergens echt goed in!” of “Ik mag geen fouten maken!” Welcome bij de club!

Vrijwel iedereen heeft dit soort kritische gedachten. Dat is wellicht geruststelling één. Maar liever nog wil je weten hoe je er vanaf komt! Onderzoek laat echter zien dat we onze gedachten en gevoelens maar moeilijk kunnen sturen. Wat moet je dan?

In deze sessie laat ik je ervaren hoe je op heel andere wijzen om kunt gaan met deze gedachten. Een cocktail van ACT methodieken en een provocatief sausje maken dat je die kritische Muppet in je hoofd met meer afstand én speelsheid gaat bekijken. Je verlaat de sessie met concrete handvatten waardoor jij ook na de sessie kunt blijven spelen met je strenge verstand.

Wie? Sarah Vermazen

Meet-up: Creatieve Generalisten samen op café in Gent

Creatieve Generalisten samenbrengen, wij doen dat graag. Want we weten: dat is waar de magie ontstaat!
Ken je een aantal gezichten al online en wil je nu echt wel eens samen het glas heffen? Leer je graag nieuwe mensen kennen en je inspireren door hoe zij in het leven staan? Gewoon zin in een leuke ontspannen avond met andere Creatieve Generalisten?

Welkom op café in Gent!

Wie? Liesbeth Marckx & co
Sorry, van de meet-up is er geen replay 😉

Hoe zou jij je voelen bij oprechte nieuwjaarsdoelen?

Je vele levensdoelen vernauwen tot jaardoelen voor 2023 vanuit geniepige en prikkelende vragen. Zo ga je niet onvoorbereid het komende jaar tegemoet.

Wie? Wieneke Claeys
Sorry, van deze workshop is er geen replay 

Schets je zelfportret met de kleuren van je waardenpalet

Ontdek welke waarden jij belangrijk vindt en hoe die de leidraad kunnen zijn bij de vele keuzes in je leven. Een speelse insteek die nog lang kan nazinderen.

Wie? Wieneke Claeys
Sorry, van deze workshop is er geen replay 

Droom groots, start klein

Iedereen heeft wel een droom. Of wilde plannen. En massa’s ideeën in zijn hoofd. Hoe zit het met die van jou? Stel je voor dat je vanaf morgen:

  • Niet langer ‘vast’ zit. Maar beweegt.
  • Niet langer uitstelt. Maar in actie schiet.
  • Niet langer boos bent op jezelf. Maar goesting hebt om erin te vliegen.

Je stapt buiten met een concrete actie. Met een plan. En vooral een stap in de richting van je droom. We doen dit samen, in kleine groepjes. Want je bent niet alleen met je wilde plannen. Je voelt je geïnspireerd. En krijgt een aantal tools en nieuwe inzichten.

Droom groots, start klein!

Wie? Ellen De Vleeschhouwer
Sorry, van deze workshop is er geen replay 

De kracht van variatie en veelheid (beleving in de natuur)

Je bent niet te reduceren tot één interesse, passie of jobtitel. Je vindt zó veel dingen interessant, en als iemand je vraagt wat je nu eigenlijk écht wil doen, dan is jouw eerste gevoel: ALLES!

Hoe ga je daar mee om? Hoe geef je die veelheid vorm in je dagelijkse leven of op professioneel vlak? Daar gaan we in de natuur mee aan de slag.

We geven al je interesses een plek, we gaan samen dieper in op de verhouding tussen die plekken, op de beweging en de gevoelens die je daarbij ervaart. We kijken en luisteren naar wat de natuur en de andere deelnemers ons tonen. Bovendien bewegen we tussen die verschillende plekken en interesses en vinden we zo wat hen verbindt, wat de rode draad kan zijn.

We komen los van de stress die je bij de veelheid ervaart en gaan in op de kracht en de talenten die schuilgaan achter die variatie. Zo krijg jij meer inzicht in al je interesses en de verhoudingen ertussen. Dat inzicht geeft je vrijheid, wendbaarheid en veerkracht. De uitkomst is voor iedereen anders, daarom is de natuur zo’n geweldige plek om met je veelheid aan de slag te gaan. Een pittige maar boeiende oefening!

Wie? Nathalie Delporte
Sorry, van deze workshop is er geen replay 

De kracht van tegenstellingen (beleving in de natuur)

Controle houden of loslaten? Focussen of net heel breed gaan? Nood aan veiligheid of net meer avontuur? Zelfstandig werken of liever in team?

Deze vragen kunnen soms voelen als hartverscheurende dillema’s of onverzoenbare doelen. Het resultaat kan zijn dat je last krijgt van twijfels, zwart-wit denken en/of voelen.

Wat zit daar achter? Wat ligt daar tussenin? Een grijze zone? Of net iets kleurrijks? In elk geval: heel veel kracht! En daar gaan we in de natuur mee aan de slag.

We nemen jouw tegenstellingen mee en geven ze een plek in de natuur. We kijken, voelen en ervaren waarover het echt gaat, wat de natuur en de andere deelnemers ons tonen. We bewegen tussen die tegenstellingen en zien wat er tussenin ligt. We voelen en benoemen wat de ene pool brengt, en daarnaast ook wat de andere pool toont.

In deze workshop krijg jij meer inzicht in jouw tegenstellingen en leer je ze als een kracht in te zetten. Je leert vrijer te bewegen tussen je tegenstrijdigheden.

Deze sessie is een wandelcoaching in kleine groep.

Wie? Nathalie Delporte
Sorry, van deze workshop is er geen replay 

Word auteur, regisseur én hoofdrolspeler van je eigen levensverhaal

Bedenk zelf de ‘zin’ van je leven. Geef je toekomst vorm aan de hand van enkele schrijfopdrachten. Je hoeft geen bestseller auteur te zijn. Je krijgt sowieso de hoofdrol op de première. En ook souffleren is toegestaan ;-)!

Wie? Wieneke Claeys
Sorry, van deze workshop is er geen replay 

Silvia Derom

Silvia Derom

Sofie Leemans

Sofie Leemans

Dorien Baele

Dorien Baele

Liesbeth Marckx

Liesbeth Marckx

Nathalie Delporte

Nathalie Delporte

Sarah Vermazen

Sarah Vermazen

Wieneke Claeys

Wieneke Claeys

Elke Spinnewyn

Elke Spinnewyn

Ellen De Vleeschhouwer

Ellen De Vleeschhouwer

Britt Van Kerckhove

Britt Van Kerckhove

Wil jij dit ook niet missen?

Bestel hier je ticket (60 euro of 49,59 excl. btw) en je krijgt toegang tot de replays van de 'Week van de creatieve generalist'.  Na betaling ontvang je een bevestigingsmail met de factuur + de url van onze pagina met alle linkjes (check ook je spam!). En nog een cadeautje: alle deelnemers aan de 'Week van de creatieve generalist' krijgen een kortingscode ter waarde van 30 euro korting voor onze online cursus 'Multi way of life!'.

Een initiatief van de Multipassionate Coaching Academy

De MCA is een plek voor coaches die zich willen specialiseren in het coachen van creatieve generalisten. Naast het luik opleiding zetten we ook volop in op elkaar versterken en de handen in elkaar slaan. De ‘Week van de creatieve generalist’ is daar een concreet voorbeeld van. Wil jij meer weten over de MCA? Boek een vrijblijvende call in bij Silvia!

Pin It on Pinterest

Share This