Routine is dodelijk voor mij.

Ik kan me snel inwerken in iets nieuws.

Ik heb (soms) moeite met dingen af te maken.

Nieuwe taken, rollen en projecten geven me energie.

Ik kan mijn professionele identiteit niet aan één thema hangen.

Klinkt dit herkenbaar voor jou?

Dan bezit jij wat Luk Dewulf heeft benoemd als het „nieuwfreak”- talent (hier te begrijpen als iets waar je goed in bent én jou energie oplevert). Een nieuwfreak is op zijn best in een rol/context die veel variatie en ruimte biedt voor het opstarten van nieuwe activiteiten.

Vele nieuwfreaks zijn zich niet bewust van hun gebruiksaanwijzing en zien hun drang naar het nieuwe eerder als een handicap dan als een troef. Ook reacties uit de omgeving kunnen dit gevoel versterken.

Het spreekt voor zich dat dit talent ook in overdrive kan geraken, en dan niet meer productief is. Bv. van het ene naar het andere hoppen, zonder nog verantwoordelijkheid te nemen voor wat er achtergelaten wordt.

Kortom: over dit talent valt veel te ontdekken! Hoog tijd om het de aandacht te schenken dat het verdient.


In deze workshop:

  • Maak je kennis met het talent „nieuwfreak”;
  • Leer je wat er kan gebeuren als dit talent overdreven wordt;
  • Ontdek je welke contexten en rollen ideaal zijn voor een nieuwfreak;
  • Doe je inspiratie op over welke hefboomvaardigheden je kan inzetten om jouw talent terug productief te maken;
  • Wissel je uit met andere mensen die dit talent ook bezitten;
  • Leer je kijken naar hoe jouw andere talenten in relatie staan tot het nieuwfreak-zijn. Je brengt vooraf al jouw talenten in kaart via een online test.

 

Prijs

100 euro excl. BTW. Tot 40% korting mogelijk via de KMO portefeuille voor zelfstandigen (ook bijberoep), vrije beroepers en bedrijven.
Check hier onze algemene voorwaarden.

Hierin zit ook een toegangscode begrepen voor de online tool MyTalentBuilder.com. Via deze test breng je niet alleen jouw talenten in kaart, maar krijg je ook een overzicht van de talenten die je al eens durft te overdrijven. Handig!

 

Datum & locatie

Vrijdag 10/3/2017, van 13u tot 17u
Bedrijvencentrum De Punt te Gent: Kerkstraat 108, 9050 Gentbrugge.

Wegens de massale respons werd een 2de datum vastgelegd:
Vrijdag 31/3/2017, van 13u tot 17u, eveneens in het Bedrijvencentrum De Punt.

 

Begeleiders

 

Luk Dewulf

Talenten Luk Dewulf

Pedagoog, talentfluisteraar, coach en veelgevraagd spreker. Auteur van „Ik kies voor mijn talent”, en „Stop burn-out”, coauteur van „Mijn baas kiest voor mijn talent” en „Help! Mijn batterijen lopen leeg”.
Luk gaf taal aan 39 mooie talenten, waaronder „nieuwfreak”. In deze workshop ben je dus werkelijk bij de bron en kan je meer horen over hoe Luk ertoe kwam dit talent te spotten en te benoemen.

 

Silvia Derom

Silvia Derom

Als coach en trainer richt Silvia zich naar mensen “die niet in een vakje passen” of creatieve generalisten. Deze doelgroep wordt gekenmerkt door een breed interesseveld en een grote behoefte aan variatie. Heel wat creatieve generalisten herkennen zich in de talentbeschrijving van de nieuwfreak, maar zien het zelden als een positieve eigenschap. Tijd om hier verandering in te brengen en van het nieuwfreak-zijn iets productiefs te maken! Oh ja, en Silvia is zelf ook heel hard nieuwfreak ;-).

 

Inschrijven

Via mail: silvia@creatievegeneralist.be

Pin It on Pinterest

Share This