De community

 

Het netwerk van de ‘Creatieve Generalist’ is een thuis voor mensen die niet in één vakje passen. Je weet wel, mensen van wie het niet altijd duidelijk is wat ze precies doen, professioneel of hobbymatig. En als je het al weet, is er een grote kans dat ze zich ondertussen al met iets anders bezighouden. Kiezen is voor hen vaak een lastige kwestie en vragen naar ‘wat ze het aller-allerliefste doen’ is eigenlijk not done.

 

 

Herkenbaar? Welkom thuis!

Creatieve generalisten voelen zich soms de vreemde eend in de bijt en zijn verrast wanneer ze ontdekken dat ‘er nog veel meer rare snuiters zoals zij’ rondlopen. Breng die rare snuiters samen, en je krijgt vuurwerk. Dat leerde ik de voorbije jaren, elke keer ik creatieve generalisten bij elkaar bracht. Je voelt je niet meer ‘raar’, je moet je niet verantwoorden voor je 1001 interesses, je ziet talloze voorbeelden van creatieve generalisten die floreren door a-typsiche loopbanen vorm te geven. Kortom: er worden serieuze deurtjes opengezet in je hoofd.

 

Wat kan je verwachten?

Een lidmaatschap biedt jou zowel verbinding met creatieve generalisten als nieuwe inzichten en kennis. Zie het als een ideale mix tussen een netwerk, coaching en opleiding waar je 24/7 toegang tot hebt!

 

Ik ken Silvia eigenlijk enkel via Facebook, maar hoe ze erin slaagde om op dat verketterde platform mensen samen te brengen rond gemeenschappelijke trekken, hoe ze die weet te stimuleren, te motiveren en te inspireren… Dat alleen al getuigt voor mij van een ongekende organisatiekracht en leiderskwaliteiten. Een vrouw om te blijven volgen, denk ik steeds.

– Fran Bambust

De CG community is voor mij een aanknopingspunt, aanspreekpunt, inspiratiebron, biedt herkenning en nieuwe perspectieven. Het geeft mij tevens het gevoel tot een groter geheel te behoren, een geheel waarbij het ok is om gewoon jezelf te kunnen zijn en waar je leert inzien dat je tal van kwaliteiten hebt die ook zinvol zijn op de arbeidsmarkt. Grote fan dus :-)!

– Kelly Snoeck

Ik vind het leuk dat het redelijk breed is (haha, hoe zou dat komen? Generalisten, wij??) en dat er allerlei filmpjes, inspirerende artikels, persoonlijke verhalen, opdrachten,… gedeeld worden die een link hebben met creatieve generalisten. Wat mij betreft: inspiratie, motivatie en euhm,… het gevoel niet alleen te zijn 🙂

– Jolien Vandenbroele

Je krijgt meer inzicht in:

 • Wat het is om een creatieve generalist te zijn;
 • Welk type creatieve generalist jij bent (of combi aan types);
 • Hoe je de rode draden in jouw verhaal kan ontdekken;
 • Welke jouw specifieke talenten zijn en of je zo goed ‘managed’;
 • Wat de specifieke uitdagingen zijn van elk type en hoe je deze kan tackelen;
 • Hoe je een ‘én-én loopbaan’ praktisch aanpakt (zonder te verzuipen).
 • Hoe je bepaalde sleutelvaardigheden kan ontwikkelen die jou als creatieve generalist vooruit stuwen;

 

Je omringt jezelf met een tribe die je een niveau hoger tilt:

 • Je kan helemaal jezelf zijn;
 • Je laat je inspireren door hoe andere creatieve generalisten hun talenten inzetten en obstakels overwinnen;
 • Je vindt potentiële sparringpartners tot zelfs echte partners-in-crime voor je volgende crazy idee;
 • Je verruimt je wereldbeeld. Nee, succes is niet alleen weggelegd voor specialisten!;
 • Je kan met je vragen terecht bij Silvia of de andere leden van het coachnetwerk van de creatieve generalist.

 

Het is de enige plek waar je:

 • Jezelf kan onderwerpen aan een complete creatieve generalisten ‘X-Ray’;
 • Toegang hebt tot niet één, maar 9 coaches die gespecialiseerd zijn in generalisme;
 • Oproepen kan plaatsen/vinden voor opdrachten specifiek op maat van creatieve generalisten;
 • Aan hobby-swipen kan doen zonder dat je weeral moet investeren in nieuw materiaal. In onze rubriek ‘hobby-kerkhof‘ kan je jouw spullen afkomstig van een ‘dode’ hobby een nieuw leven schenken;
 • Jouw teveel aan ideeën (“geen tijd voor, maar jammer dat er niets mee gedaan wordt”) kwijt kan in onze rubriek ‘Ideeën-adoptie‘;
 • Zonder enige gêne je veelzijdige zelf kan zijn!

 

Concreet:

 • 24/7 toegang tot het online netwerk in de vorm van een besloten Facebookgroep;
 • Toegang tot een online assessment (MyTalentBuilder) dat jouw talenten in kaart brengt, maar evengoed jouw valkuilen;
 • Toegang tot het DIY werkboek ‘Wat is jouw rode draad? Vinden wat verbindt’ (Download hier een introductie!). Per jaar zullen er vier online momenten voorzien worden waar er op de topics uit het werkboek ingezoomd wordt.
 • Exclusieve Facebook Lives/interviews; 
 • Maandelijkse Q&A met Silvia (of een ander lid van het coachnetwerk);
 • Toegang tot een jaarlijks offline ledenbijeenkomst;
 • >>> Start op 1 januari 2020!
;

Maandelijks lidmaatschap

16 EUR/maand (excl. BTW)
Abonnement op elk moment opzegbaar (*)

Jaarlijks lidmaatschap

+ toegang tot online talenten-assessment
129 EUR/jaar
(excl. BTW)
Met 30 dagen testperiode voor 1 Euro excl. BTW! (*)

EARLY BIRD: word nog dit jaar lid en betaal slechts 97 euro (excl. BTW)

 

(*) Bij het betalen van je maandelijkse abonnement of de 1 Euro-proefperiode (=jaarlijks abonnement) geef je je toestemming om de volgende betalingen automatisch te laten verlopen. Jouw abonnement opzeggen (en dus ook toekomstige betalingen stopzetten) is heel eenvoudig: je stuurt een mailtje naar silvia@creatievegeneralist.be 

 

Voor wie?

 • Je hebt ontdekt (recent of lang geleden) dat je een creatieve generalist bent, maar je wil nu naar the next level: wat betekent het concreet en hoe implementeer je die inzichten in de dagdagelijkse praktijk?
 • Je bent nu wel al bewust van je talenten als creatieve generalist, maar je wil ze verder ontwikkelen en meer inzicht hebben in wat je kan doen als ze een loopje met je nemen (denk bijvoorbeeld aan verlamd worden door veel ideeën, of veel nieuwe dingen opstarten maar niets verzilveren).
 • Je hebt grootste plannen, maar in jouw omgeving voel je niet het nodige enthousiasme en begrip. Zoek niet verder, (kritische) supporters vind je hier!
 • Je bent leergierig en je wil toegang hebben tot content over het creatieve generalist-zijn dat diepgang en nuance biedt.
 • Je hebt de spirit van een ondernemer of een intrapreneur. Fancy taal om te zeggen: je wil graag uitgedaagd worden en groeien als creatieve generalist.
 • Je bent gewoon graag bij de bron. Het netwerk is dé broeihaard voor nieuwe initiatieven, maar ook de eerste plek waar we onze inzichten en ontdekkingen delen. M.a.w.: pioniers, dit is jullie plek!

 

Wie is Silvia?

 • Founder van de Creatieve Generalist sinds 2014, het enige netwerk en coachpraktijk in Vlaanderen dat zich specialiseert in het generalisme;
 • Professionele coach, trainer en communitybuilder;
 • Ontwikkelaar van online programma’s;
 • Professioneel vat vol tegenstellingen en co-auteur van het boek ‘Paradoxaal Coachen, hoe je tegenstellingen tot kracht maakt in leven, werk en teams’.

 

FAQ

 

  

Moet ik een account hebben op Facebook om lid te kunnen worden?

Je hebt inderdaad een account nodig om uitgenodigd te kunnen worden voor de groep. Je hoeft daarom voor de rest geen fervent Facebook-gebruiker te zijn, je kan je gerust beperken tot het actief zijn in onze besloten groep!

 

Wat met de huidige Facebookgroep?

Die houdt op met bestaan op 13 december. We gaan nu voor: kleinschaliger qua aantal, maar grootser qua engagement! Concreet betekent dat:  meer content en brainfood; focus op het creatieve generalisten-thema; meer sturing en structuur; meer (kwaliteitsvolle) interactie. De nieuwe groep start op 1 januari 2020, kwestie van het jaar meteen goed te beginnen.

 

Wat houdt die 30 dagen gratis trial precies in?

Als je kiest voor het jaarlijkse abonnement, krijg jij van mij een proefperiode van 30 dagen voor een symbolische bijdrage van 1 euro (excl. BTW). Voor wie zich nog in 2019 lid maakt: die proefperiode gaat uiteraard pas in vanaf 1 januari 2020. Concreet wil dat zeggen dat jij voor 1 euro een maand lang de kat uit de boom kan kijken! Blijkt de community toch niets te zijn voor jou? Dan zet je jouw abonnement stop door te mailen naar silvia@creatievegeneralist.be. Wel tevreden? Dan hoef je niets te doen, na een maand gaat jouw proefperiode naadloos over naar een jaarlijks abonnement en gaat de rest van het bedrag van je rekening (ten vroegste op 1 februari 2020 dus).

 

Wat na die maand of dat jaar lidmaatschap?

Jouw abonnement wordt automatisch verlengd en de betaling verloopt dus automatisch. Wil je het graag stopzetten, dan kan dat heel simpel: door te mailen (voor de nieuwe maand of het nieuwe jaar ingaat) naar silvia@creatievegeneralist.be.

 

Via wie verloopt de betaling precies?

Ik werk hiervoor samen met de betalingsprovider ‘Mollie’. Het Incassant ID van Mollie is: NL08ZZZ502057730000.

 

Kan ik een factuur krijgen?

Absoluut! Die komt jou automatisch tegemoet :-).

 

Wanneer krijg ik toegang tot het online talenten-assessment en hoe verloopt dat?

Iedereen wie kiest voor een jaarlijks abonnement heeft recht op een unieke code die toegang geeft tot de MyTalentBuilder pagina. Die code ontvang je van zodra jouw proefperiode voorbij is. Heb je de test al gedaan? Dan kan je de code gewoon aan iemand cadeau geven!

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This