Stel jouw ‘Week van de creatieve generalist’ samen

Welkom!

De ‘Week van de creatieve generalist’ is ondertussen op zijn einde gekomen, maar gelukkig kan je nog nagenieten van een aantal replays! Hieronder vind je een overzicht van de workshops die je uitgesteld kan bekijken. We voegen de linkjes de komende week toe aan de knoppen, zodat je met één klik bij de replay komt.
Voor de workshops ‘Waarom IT een uitstekende sector kan zijn’ en ‘Pleasen’ kan je zelfs nog inschrijven, zie ook hieronder. Ook van deze workshops wordt de replay nadien toegevoegd aan de knop.

 Heb je ergens vragen over? We helpen je graag verder, stuur een mailtje naar: administratie@creatievegeneralist.be.

Silvia 

Het programma met de inschrijflinks:

Workshop: Wat is een creatieve generalist?

Weet je nog niet zeker of je een creatieve generalist bent? Of kwam je de term nog maar recent tegen? In deze workshop krijg je meer uitleg.

 Wie? Silvia Derom: silvia@creatievegeneralist.be

Waarom IT een uitstekende sector kan zijn voor een CG

Elke Spinnewyn vertelt haar verhaal van creatieve generalist in de IT sector. Je kan het zonder meer een boeiend parcours noemen: ze startte als programmeur, evolueerde naar consultant, vervolgens projectleider, en werd tenslotte recruiter en coach.

Elke is er rotsvast van overtuigd dat creatieve generalisten een grote toegevoegde waarde kunnen zijn in dit ‘digital era’. De mensen die nu al in IT werken zal ze inspireren om hun veelzijdigheid (nog) meer in te zetten, en de anderen komen te weten waarom de IT sector de moeite waard kan zijn om te overwegen!

Wanneer? 21 NOV van 12u tot 13u (VERPLAATST NAAR 29/11 om 9u!)

Waar? Online (replay mogelijk na inschrijving)

Wie? Elke Spinnewyn: elke@spinwise.digital

Pleasen en creatieve generalist?

Ook wel eens last van pleasen? Je aanpassen aan anderen of aan hun verwachtingen willen voldoen? Wat als ik je zou vertellen dat er een link is tussen pleasen en creatieve generalist zijn? Jep, that’s right! En dat de eerste stap om er komaf mee te maken is om die link te zien en begrijpen en er vervolgens  natuurlijk mee aan de slag te gaan.

Sofie schreef er het boek ‘Oh please! Maak komaf met people pleasen’ over en neemt je in deze workshop mee in het stappenplan van de AP (the Anonymous People pleasers), zodat je niet alleen minder gaat pleasen, maar vooral ook meer jouw eigen voeten gaat volgen!

 

Wie? Sofie Leemans: sofieleemans@hotmail.com

Plannen kan je leren 

Ben je een doorwinterde chaoot en chronisch uitsteller? Perfect! Dan is deze workshop iets voor jou: leer aan de hand van een onderbouwde planmethode hoe je op een heldere manier je job(s) kan combineren met alles daarbuiten. Met enkele knipogen naar o.a. Bullet Journal en Getting Things Done heeft deze methode alles wat je nodig hebt om jouw leven te organiseren en je to-do’s actionable te houden. Je krijgt bij deze workshop de nodige digitale hand-outs om informatie op te slaan en bij te houden. Deze workshop vindt online plaats en is toegankelijk voor iedereen.

Wie? Dorien Baele: info@anderwijs-coaching.be

Creatieve generalisten begeleiden (voor coaches/mentoren)

Wat als je vooral veelzijdige profielen wil gaan begeleiden en/of inspireren? Hoe bereik je hen en wat zijn veel gestelde vragen bij deze doelgroep? Hoe kan jij als coach of mentor zorgen voor over-the-moon-happy (veelzijdige) coachees? Wat zijn sub-niches in deze nog ruime doelgroep?

Het bewustzijn rond creatieve generalisten wordt steeds maar groter. Als coach is het belangrijk om hierin mee te zijn. Bovendien zijn het vaak de gedroomde coachees voor multipassionate coaches (want: veel te ontwarren, lekker uitdagend en heel afwisselend)! Prikkelt dit jou ook? Wees dan van harte welkom op deze workshop!

Wie? Silvia Derom: silvia@creatievegeneralist.be

Een rode draad zien in de veelheid

Je bent geïnteresseerd in zoveel, en kan enthousiast worden over bijna alles. Hoe kies je dan waar je je aandacht op richt?

Vele creatieve generalisten zeggen zich ‘versnipperd’ te voelen. Of omschrijven zich als een ‘ongeleid projectiel’. Ze hebben het gevoel met 1001 dingen bezig te zijn die (bijna) niets met mekaar te maken hebben.

Als je dit herkent, kan ik je alvast geruststellen: er is vaak meer samenhang te bespeuren dan je denkt!

In deze workshop laat ik je zien hoe je rode draden kan opsporen bij jezelf en hoe je zo meer rust creëert in je hoofd (en vaak ook in de hoofden van de mensen rondom jou 😉).

Wie? Silvia Derom: silvia@creatievegeneralist.be

Een blije creatieve generalist in loondienst? Zo kan het!

Veel creatieve generalisten merken gaandeweg dat het jasje van ‘in loondienst werken’ hen niet meer past, en gaan als zelfstandige aan de slag.

Maar wat als je net heel graag wél in loondienst wil blijven? Wat maakt een Creatieve Generalist tot een blije werknemer of ambtenaar? Hoe hebben anderen dat aangepakt? En hoe kregen ze dit verkocht aan hun collega’s en leidinggevenden?

Laat je inspireren in deze online sessie, gevoed met echte verhalen van echte Creatieve Generalisten.

Wie? Liesbeth Marckx & co: liesbethmarckx@gmail.com

Jouw cadeau: 30 euro korting op de online cursus ‘Multi way of life’!

Een leven creëren waar jij je als creatieve generalist een vis in het water voelt kan alleen als je een goede ‘prikkelmanager’ wordt. De kennis, de tools en de vaardigheden die hierbij horen heb ik voor jou gebundeld in de cursus ‘Multi way of life’! Deze online cursus heb je ‘for life’ aan je zijde en helpt jou energiek en gefocust te blijven, zonder je veelzijdigheid te verloochenen.

Wie? Gecreëerd door Silvia.

Gebruik de code ‘luckyme’ en krijg nog eens 30 euro korting op de lanceerprijs.

Een initiatief van de Multipassionate Coaching Academy

De MCA is een plek voor coaches die zich willen specialiseren in het coachen van creatieve generalisten. Naast het luik opleiding zetten we ook volop in op elkaar versterken en de handen in elkaar slaan. De ‘Week van de creatieve generalist’ is daar een concreet voorbeeld van. Wil jij meer weten over de MCA? Boek een vrijblijvende call in bij Silvia!

Pin It on Pinterest

Share This