De community op Facebook is al behoorlijk levendig, maar wat krijg je als die mensen ook “live” bij elkaar brengt? Vuurwerk volgens mij. En als de start van het nieuwe jaar daarvoor geen ideaal moment is!

Verwacht je aan een nieuwjaarsevent “anders dan anders”. Een lekker hapje en drankje mag niet ontbreken, maar je gaat naar huis met iets veel specialer: een (leer)wens die in vervulling gaat!

Als creatieve generalist zijn we bijna verslaafd aan bijleren en kunnen we in zoveel geïnteresseerd zijn. Alleen blijft het soms bij “nadenken over”. Wat kan hier dan bij helpen? Jouw vraag de wereld insturen en je laten helpen door anderen. En dat zal precies de rode draad zijn op 20/1. Zonder dat je daarvoor een podium op moet gaan staan, jezelf moet pitchen of extreem extravert moet zijn!

Het grootste “werk” gebeurt vooraf: denk eens na over wat jij in 2017 dolgraag wil ontdekken of onder de knie wil krijgen. Op het event krijg jij de ruimte om die wens kenbaar te maken (iets met grote papieren en post-its enzo). Professioneel gerelateerd, of in de hobbysfeer, alles mag!

 

Vergeet ondertussen ook niet je ticket te boeken, er loopt een vroegboekkorting tot en met 25/12.

Eindelijk een nieuwjaarsevent waar je zonder blikken of blozen kan zeggen dat je een eeuwige zoeker bent of niet te reduceren bent tot één job of interesse!

Hopelijk ontmoeten we elkaar daar?

 

20/1 – Cimorné, Aalst – 19u-23u

 

Pin It on Pinterest

Share This