Word MCA friend!

Nieuwe doelgroepen

In de Multipassionate Coaching Academy stoom je jouw praktijk klaar voor de thema’s en doelgroepen van morgen. Je wordt expert in doelgroepen zoals creatieve generalisten, hoogbegaafden, neuro-atypische breinen (denk aan bv. AD(H)D), high sensation seekers,

Mentoring & coaching

MCA-coaches worden krijgen mentoring en coaching van hoog niveau om alles wat hen aangereikt wordt in de MCA te vertalen naar een duidelijk, concreet en ijzersterk aanbod.

Loopbaan- en ondernemerscoach Elke Spinnewyn vertelt over haar ervaring met de MCA

Geprikkeld door de Multipassionate Coaching Academy? Een paar keer per jaar maken we ruimte voor het verwelkomen van nieuwe leden. Maar ook voor wie (nog) geen lid is, hebben we ruimte!

Met het ‘MCA-friends’ netwerk houden we warm contact met professionals die ook warm lopen van het ‘coachen op veelzijdigheid’. Zij worden o.a. persoonlijk uitgenodigd voor de MCA-friends events die een paar keer per jaar georganiseerd worden.

Zet je op de lijst via de knop hieronder!

Zet je op de lijst!

Maak je graag kennis met mij en de Multipassionate Coaching Academy? Wil je graag als eerste weten wanneer er plekjes vrijkomen? Wil je uitgenodigd worden voor ‘MCA-friends’ events? Zet je snel op onze vriendenlijst!