Maak het potentieel van jouw coachee zichtbaar

 

De dingen waar we goed in zijn, waar we energie van krijgen: het lijkt zo evident, maar vaak kunnen we er toch maar moeilijk de vinger op leggen. Enerzijds omdat het té evident is en daardoor niet zichtbaar voor onszelf, of omdat we niet in een context vertoeven waarbij onze sterktes ook écht als een troef gezien worden.

 Het is daarnaast ook een hele opgave om het concreet te benoemen, er woorden aan te geven, laat staan het aan anderen uitgelegd te krijgen. Als coach kan je hier dus een belangrijke rol spelen: de energiebronnen, de talenten van jouw coachee zichtbaar maken. Maar ook jij hebt dan natuurlijk tools, én taal nodig om dit naar de oppervlakte te brengen.

De talentbeschrijvingen ontwikkeld door Luk Dewulf zijn hier ideaal voor. Je krijgt hiermee inzicht in:

  • 39 talenten en hoe je ze kan herkennen bij anderen;
  • Wat er gebeurt als deze talenten overdreven worden;
  • Wat je kan doen om jouw talenten terug productief te krijgen.

Dankzij deze talentbeschrijvingen heb ik al honderden talentenanalyses gedaan en hiermee evenveel creatieve generalisten inzicht kunnen geven in hun ‘gebruiksaanwijzing’. Niet onbelangrijk voordeel als coach: Je leert er jouw coachee op een heel snel tempo (lees: 1 sessie!) mee kennen.

Maar een talentenanalyse doen vraagt meer dan alleen maar ‚kaartjes leggen’, of jouw klant zelf talenten laten selecteren. Het vraagt een grondige kennis van de talenten, en inzicht in hoe ze inspelen op elkaar. Pas dan kan je samen met je klant tot een echt verhaal komen, dat telkens weer uniek zal zijn. Hoe je dat precies doet, deel ik in deze module.

Ik bundelde mijn krachten met Joep Schuermans (Kessels & Smit), die eveneens de talenten als zijn broekzak kent, én ervaring heeft met hoe je deze talentenbril op organisatie-en bedrijfsniveau kan inzetten. Deze mix aan kennis en ervaring delen we nu graag met jou.

 

In deze module leer je:

 

  • Jouw eigen talenten (nog) beter kennen;
  • Hoe je iemands talenten kan herkennen en benoemen;
  • Verbanden leggen en dynamieken zien tussen de talenten;
  • Praktische toepassingen van de talenten (hoe vertaal je ze naar de praktijk).

 

Wanneer & waar
Editie 2018: 29 + 30 november 2018. Na deze tweedaagse volgt nog een oefenmoment (halve dag), deze datum wordt onderling besproken.
Locatie wordt spoedig vastgelegd.

 Editie 2019: 13 + 14 mei 2019. Na deze tweedaagse volgt nog een oefenmoment (halve dag), deze datum wordt onderling besproken.

Prijs
950 euro
Tot 40% korting mogelijk via de KMO portefeuille voor zelfstandigen (ook bijberoep), vrije beroepers en bedrijven. In dit geval betaal je met de subsidie dan nog slechts 570 euro.
Check hier onze algemene voorwaarden.

Inschrijving
Via silvia@creatievegeneralist.be. Graag er even bij vermelden over welke module het gaat en of je gebruik wenst te maken van de KMO P. Het is handig als je ook meteen jouw facturatiegegevens doorgeeft (naam – adres – BTW nr).

 

Deze module is een samenwerking met Kessels & Smit, The Learning Company.

 

 

DEZE MODULE IS VOOR MIJ!

Pin It on Pinterest

Share This