Noem jezelf nooit meer duizendpoot: challenge!

 

Als creatieve generalist, multipotential of slashie heb jij een breed interesseveld. Boeiend, spannend, afwisselend is dat! En soms ook verwarrend, vermoeiend, en chaotisch. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor de mensen die je omringen. Al snel worden dan de woorden ‘duizendpoot’, ‘manusje-van-alles’ of ‘allrounder’ bovengehaald. Maar eerlijk is eerlijk, veel informatie geeft het niet, en vooral: je doet jezelf ermee tekort. Maar wat dan wél? Hoe maak jij duidelijk aan de buitenwereld waarvoor ze je mogen wakker bellen, zonder jezelf in een hokje te wurmen? Simpel: ga op zoek naar de verbindende lijnen in de veelheid of: vind de rode draad in jouw verhaal! Een rode draad is een gemeenschappelijke factor, een lijn die je kan terugvinden in alles wat je doet. Rode draden komen in verschillende soorten en maten. De ene is niet perse belangrijker dan de andere, maar ze dienen vaak gewoon een ander doel. Het helpt jou om:

 

  • meer rust in je hoofd te voelen (neen, je bent geen ongeleid projectiel);
  • makkelijker opdrachten en jobs binnen te halen;
  • gerichter aan jobcraften te kunnen doen binnen je huidige werkcontext;
  • met een gerust hart naar een netwerkevent te gaan, want jij kan jezelf pitchen zonder je te beperken tot slechts één van je activiteiten.

 

Meer weten?

 

 

Onze ‘Noem jezelf nooit meer duizendpoot – challenge’ bestaat uit:

VIDEO 1: hier doen we uit de doeken wat de verschillende soorten rode draden precies zijn + geven we een hele reeks voorbeelden van creatieve generalisten die zichzelf kenbaar maken vanuit één of meerdere rode draden.

VIDEO 2: we introduceren je in de verschillende stadia die je in een Rode Draden-zoektocht kan herkennen én typische struikelblokken die kunnen opduiken. Want de weg van chaos naar helderheid is niet bepaald ‘a walk in the park’. Het verloopt vaak in stapjes en heeft zijn tijd nodig. Tijdens de challenge ontdek jij waar je je ergens bevindt en waar het schoentje mogelijks bij jou knelt.

FACEBOOK LIVE: het verband tussen het ‘durven fouten maken’ en hoe vlot jij je aan de buitenwereld presenteert, dat doen we in deze Facebook live uit de doeken. Een openhartig gesprek tussen Sofie en Silvia over hoe dit zich bij hen manifesteert. (donderdag 10 september om 12u05, opname is ook uitgesteld te bekijken).

ONLINE Q&A: stel al jouw vragen rechtstreeks aan Sofie en Silvia: over rode draden, over struikelblokken die je ervaart, over ons rode draden programma… Of misschien trek je je stoute schoen aan en leg je ons je huidige pitch voor?! Wij staan paraat! (vrijdag 11 september om 12u05, opname is ook uitgesteld te bekijken).

 

De challenge week start op 7 september 2020, en eindigt op 11 september met de online Q&A.

 

Pin It on Pinterest

Share This