Opleidingen voor coaches

 

 

Als multigepassioneerde coach heb ik een boon voor alles wat met veelzijdigheid te maken heeft. Alles wat niet in een hokje te stoppen is dus! Geen wonder dat het coachen van creatieve generalisten niet als een beperkende niche aanvoelt, maar als een terrein waar je werkelijk over kan blijven leren.

Met deze doelgroep als focus, ben ik de voorbije jaren actief op zoek gegaan naar invalshoeken, methodieken, oefeningen, enz. die ons helpen om eenzijdigheid te overstijgen. Om net die multi-persoon ten volle te kunnen zijn. Wat ik niet vond, ontwikkelde ik zelf. Zoals bv. de methodiek rond het ‘Paradoxaal Coachen’, dat samen met auteur/filosoof Ivo Brughmans tot stand kwam.

Eerlijk is eerlijk, werken rond veelzijdigheid is niet kiezen voor het makkelijkste pad. Er komt veel complexiteit bij kijken. Coaches, leidinggevenden, leerkrachten, ouders, … weten zich hier niet altijd een weg mee. Logisch, het thema krijgt ook niet veel plek in boeken of in opleidingen. Hier wil ik graag verandering in brengen. Door wat elders te weinig aan bod komt, zelf te creëren en andere professionals mijn passie voor veelzijdigheid mee te geven.

Wil jij ook mensen die niet in een vakje te stoppen zijn (nog beter) begeleiden? In dit aanbod vind je zeker antwoord op je vraag:

 

Coachen van creatieve generalisten


Masterclass Paradoxaal Coachen

 

Jouw plek op de ‘over ons’ pagina!

Wil je daarnaast ook graag nog een stapje verder: zichtbaarheid krijgen op de site van de creatieve generalist,
toegang krijgen tot de methodieken die ik ontwikkel en uitwisselen met andere professionals? Neem dan ook hier eens een kijkje.

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This