Mijn specialiteit? Veelzijdigheid!

 

Hallo! Ik ben Silvia, professioneel coach, trainer en auteur. Ik heb van mijn fascinatie voor tegenstellingen, ‘en-en-en’ verhalen en eigenlijk alles wat niet in één hokje te plaatsen is, mijn beroep gemaakt. Ik vermoed dat de fascinatie komt omwille van het verrassingsaspect dat het met zich meebrengt: het is nooit helemaal zoals je dacht dat het was. En hoewel dit voor sommigen destabiliserend kan zijn, voel ik me pas tot leven komen bij onverwachte wendingen.

Geen wonder dus dat ik me ben gaan specialiseren in een doelgroep waar veelzijdigheid troef is: creatieve generalisten, ook soms multipotentials genoemd. Ze hebben van nature een breed interesseveld, een grote behoefte aan variatie en een grote leerhonger. Ik maak hen graag bewust(er) van hun potentieel en reik hen tools aan om hun talenten om te zetten naar de praktijk. Mensen omschrijven mij ook vaak als een ‘ontwarrer’, iemand die je ziet in al jouw veelzijdigheid, maar je tegelijkertijd helpt om door het bos de bomen te zien.

 

Professioneel vat vol tegenstellingen

 

Een aantal jaren terug kwam ook het ‘paradoxale denken’ op mijn pad, dat me enorm hielp mezelf als vat vol tegenstellingen te omarmen en beter te leren spelen met mijn tegenstrijdigheden. Ik ging het al snel ook integreren in mijn werk als coach en ontwikkelde ondertussen samen met Ivo Brughmans (auteur/filosoof/consultant) handige kaders en methodieken om andere professionals te helpen in het paradoxaal vaardiger maken van individuen, teams en organisaties. Dit alles bundelden we in het boek ‘Paradoxaal Coachen, Hoe je tegenstellingen tot kracht maakt in leven, werk en teams’. Zie www.paradoxaalcoachen.com

 

 

KENNISMAKEN?

Pin It on Pinterest

Share This