Slotevent van de Week van de Creatieve Generalist!

zaterdag 28 september (aalst)

Jij bent er toch ook?

Voor wie de ‘Week van de creatieve generalist’ nog intenser en offline wil beleven hebben we iets heel bijzonders in petto! Want dit jaar…sluiten we de week af met een geweldig event, tijdens dewelke jij jouw brein positief mag prikkelen dankzij onze speed-learning markt, en het communitygevoel tussen alle creatieve generalisten zal aanzwellen dankzij de samenzang-activiteit geleid door de muzikanten van Great Balls of Choir. Om vervolgens af te sluiten met het meest eclectische dansfeest ooit 🥳. Boek snel je VIP ticket als je dit event niet wil missen ;-).

Speed-learning markt

Samen zingen met Great Balls of Choir

Dansfeest

1 jaar toegang tot de opnames

Beleef ons offline event op 28/9, inclusief fuif

Beleef de allereerste speed-learning markt ooit!

Een namiddag de kans krijgen om te fladderen tussen allerlei nieuwe ontdekkingen en nieuwe weetjes, dat is onze speed-learning markt. Wij selecteerden zorgvuldig een groepje mensen die boeiend kunnen vertellen over een bepaald onderwerp. Iets waar zij compleet bezeten van zijn, maar voor jou misschien nog compleet onontgonnen terrein is! Zij zullen al klaar zitten aan hun tafeltje, jij mag aanschuiven. Om nadien… door te schuiven naar de volgende persoon ;-). Beetje à la speed-dating dus, maar hier met de nadruk op nieuwe dingen ontdekken. En mocht je tijdens ons event toch ook een lief opdoen, tja, neem dan zeker een selfie en tag ons op Insta hé 😍!

Plezier. Verbinding. Goosebumps. We gaan samen zingen!

Samen zingen verbindt. En wat willen we met de #weekvandecg? Juist, het communitygevoel onder creatieve generalisten aanzwengelen! En als dat hand in hand kan gaan met weer een keer iets nieuws leren en ervaren… tja, dan ben je in creatieve generalisten-heaven toch ;-)?! Samen leren we 1 liedje aan onder de deskundige begeleiding van Great Balls of Choir. 

Lekkere hapjes & drankjes

Het brein voeden: check! Jouw smaakpapillen bekoren: check! We voorzien lekkere drinks & en foodtruck(s) :-).

Het dansfeest van het jaar!

Een groot feest met al je kersverse nieuwe vrienden 😜, dat wordt een sfeer om nooit meer te vergeten. Verwacht je ook qua muziek aan een generalistische noot ;-).

Maarrrr ook....1 jaar lang toegang tot ALLE presentaties van de week!

We zouden het bijna vergeten 🙈, maar in jouw VIP ticket zit ook het volgende inbegrepen: jij krijgt onmiddellijk toegang tot ALLE opnames van de #weekvandecg en behoudt die toegang 1 jaar lang. Daarnaast kan je ook met je vragen terecht in de discussiegroep die we spelen voor VIP deelnemers zullen openen.

Locatie: Filatuur te Aalst

Startuur: 14u – Einduur: 2u

Misschien zit jij nog met een vraag?

FAQ

Wanneer ben je een creatieve generalist?

Meerdere termen doe de ronde: multipotenial(ite) – renaissance people – polymaths – … Allemaal benamingen om mensen te omschrijven die een breed scala aan interesses, vaardigheden en kennis in verschillende domeinen hebben. Ze zijn meestal nieuwsgierig van aard en hebben de capaciteit om zich snel aan te passen en te leren in verschillende situaties. Een creatieve generalist heeft vaak het vermogen om verbindingen te leggen tussen schijnbaar niet-gerelateerde concepten, wat hen in staat stelt unieke oplossingen en perspectieven te bieden. Herkenbaar?

Hoe krijg ik toegang tot de opnames?

Ik gebruik het platform ‘The Huddle’ – van zodra jij je inschrijft mag je de link er naar toe verwachten zodat jij je profiel kan vervolledigen. Vanaf 23 september krijg jij meteen toegang tot ALLE presentaties van de week en je behoudt er een jaar lang toegang toe. Dit is ENKEL voor wie een ticket kocht voor het offline event van 28/9. Voor de gratis variant van het virtuele deel van de week verwijs ik graag naar deze pagina.

Kan ik ook enkel naar de fuif komen? Of enkel naar het namiddag-gedeelte?

Er is maar 1 type ticket, nl. voor de hele dag. Uiteraard ben je vrij om mee te pikken wat jij wilt gedurende het event.

Krijg ik ook een fysiek ticket toegestuurd?

Neen, je krijgt een bevestigingsmailtje, en ter plekke werken we met een gastenlijst. Dus je moet bij aankomst enkel je naam vermelden. Heb je verschillende tickets in één keer gekocht? Dan staan deze allemaal op dezelfde naam.

Ik heb een ticket gekocht, maar kan toch niet komen. Is er een refund mogelijk?

Refunds zijn niet mogelijk. Je kan wel jouw ticket aan iemand doorgeven/doorverkopen. Laat die persoon dan wel registreren op jouw naam bij aankomst.

Wie is Silvia, de organisatrice van dit event?

Ik ben coach, trainer, auteur en online ondernemer. Ik maakte van mijn fascinatie voor tegenstellingen, ‘en-en-en’ verhalen en eigenlijk alles wat niet in één hokje te plaatsen is, mijn specialiteit. Ik zet sinds 2014 creatieve generalisten, mensen met een breed interesseveld, op de kaart en schreef in 2020 het boek ‘Paradoxaal Coachen’ waar ik de lezer leer spelen met tegenstellingen.

Het allerliefste ga ik in het leven op ontdekking naar nieuwe dingen en ervaringen, en tegelijkertijd ben ik snel overrompeld ;-). Deze dans tussen afwisseling en rust is er eentje waar ik ondertussen +500 creatieve generalisten in begeleidde. In mijn Multipassionate Coaching Academy begeleid ik coaches in het begeleiden van creatieve generalisten (nogal meta, ik weet het).