Train de trainer

Creatieve generalisten, of ze nu actief zijn als loontrekkende of als ondernemer, succesvol ondersteunen vragen vaak een ietwat andere aanpak. Opdrachten of adviezen die bij andere klanten wel ingang vinden, botsen hier op weerstand. Vaak heeft dit te maken met het feit dat deze, eerdere klassieke methoden, geen rekening houden met de veelzijdigheid en complexiteit van de persoon. Alles begint bij een goed inzicht in het profiel van de klant. Wat een creatieve generalist precies is en hoe je hem kan helpen in het bereiken van zijn doelen, doe ik hier uit doeken.

Dit programma is op zijn sterkst als er interactief kan gewerkt worden. De workshop-formule is hier dan ook aan te bevelen. Naargelang de behoeften, kan ook een opleiding uitgewerkt worden bestaande uit verschillende contactmomenten.

KMO portefeuille

Zelfstandigen en vrije beroepers kunnen bij mij gebruik maken van de KMO-portefeuille. De Vlaamse overheid erkent mij daarvoor als dienstverlener voor de pijlers ‘Advies’ en ‘Opleiding’.

Sinds 1 april 2016 bedraagt de subsidie voor opleiding 40% voor kleine ondernemingen en 30% voor middelgrote ondernemingen. Jaarlijks kan u voor een kleine onderneming tot €10.000 en voor een middelgrote onderneming tot €15.000 subsidies aanvragen ter ondersteuning van u opleidings- en advieskosten.

Lees meer over de KMO-portefeuille.

WENS JE MEER INFO?

Recente berichten

Jaarplanning in het teken van ‘én-én’

Jaarplanning in het teken van ‘én-én’

In 2019 experimenteerde ik voor de eerste keer met het opmaken van een jaarplanning en het 'labelen' van projecten (met kleuren) die er deel van uitmaken. Dat beviel me zeer goed, omdat ik zo in één oogopslag zicht kreeg op het al dan niet uitgebalanceerd zijn van die...

Lees meer
Een verbinder kiest niet, maar vermeerdert

Een verbinder kiest niet, maar vermeerdert

De klassieke invulling van de verbinder is die van de vlotte netwerker en ideeënspuier die op jouw verhaal vaak als respons heeft ‘ken je die persoon al?’, of ‘weet je wie jij eens zou moeten contacteren?’, of ‘heb je al gedacht om het zus of zo aan te pakken?’....

Lees meer

Agenda

Training 'Maak het potentieel van jouw coachee zichtbaar'- 13 + 14 mei 2019
>> Meer info

Pin It on Pinterest

Share This