Train de trainer

Creatieve generalisten, of ze nu actief zijn als loontrekkende of als ondernemer, succesvol ondersteunen vragen vaak een ietwat andere aanpak. Opdrachten of adviezen die bij andere klanten wel ingang vinden, botsen hier op weerstand. Vaak heeft dit te maken met het feit dat deze, eerdere klassieke methoden, geen rekening houden met de veelzijdigheid en complexiteit van de persoon. Alles begint bij een goed inzicht in het profiel van de klant. Wat een creatieve generalist precies is en hoe je hem kan helpen in het bereiken van zijn doelen, doe ik hier uit doeken.

Dit programma is op zijn sterkst als er interactief kan gewerkt worden. De workshop-formule is hier dan ook aan te bevelen. Naargelang de behoeften, kan ook een opleiding uitgewerkt worden bestaande uit verschillende contactmomenten.

KMO portefeuille

Zelfstandigen en vrije beroepers kunnen bij mij gebruik maken van de KMO-portefeuille. De Vlaamse overheid erkent mij daarvoor als dienstverlener voor de pijlers ‘Advies’ en ‘Opleiding’.

Sinds 1 april 2016 bedraagt de subsidie voor opleiding 40% voor kleine ondernemingen en 30% voor middelgrote ondernemingen. Jaarlijks kan u voor een kleine onderneming tot €10.000 en voor een middelgrote onderneming tot €15.000 subsidies aanvragen ter ondersteuning van u opleidings- en advieskosten.

Lees meer over de KMO-portefeuille.

WENS JE MEER INFO?

Recente berichten

Geen niche, toch succesvol

 Veelzijdigheid is vaak moeilijk te behappen, laat staan in één (of zelfs twee) zinnen te gieten. Dus menig creatieve generalist of multipotential staat voor een serieuze uitdaging wanneer geconfronteerd met de vraag: "En, wat doe jij?" Een rode draad vinden die als...

Lees meer

Agenda

COACHCAFE Ranst - 'Paradoxaal coachen' - 14/12
>> Meer info

Training Paradoxaal coachen - 26/01, 02/03 & 20/04
>> Meer info

Pin It on Pinterest

Share This