Vind snel wat je zoekt

Coaching

Deze coaches specialiseerden zich in ‘veelzijdigheid’ en begeleiden je graag in vragen over loopbaan/ ondernemerschap/planning & focus/zelfvertrouwen/leiderschap/work-life balance/keuzestress/en nog andere thema’s. Maak kennis met het enige echte coachnetwerk van de ‘creatieve generalist’.

Rode draden vinden in de veelheid

Nood aan helderheid in de chaos? Meer zicht krijgen op het ‘waarom’ achter je vele interesses? Anderen meenemen in wie je bent en wat je doet zonder hen te verwarren? Check ons programma ‘Vind je rode draad’.

Multi Way of Life

De go-to online cursus voor een diepgaand begrip van jouw behoeftes als creatieve generalist. Je leert herkennen wat voor jou voedende prikkels zijn, hoe je ze best doseert, en hoe je onder- en overprikkeling herkent en aanpakt.

multipotentialite

Multipassionate Coaching Academy

De MCA is een plek voor coaches die zich willen onderscheiden in het coachlandschap dankzij diepgaande kennis, en ervaring met, veelzijdige profielen. Denk aan: creatieve generalisten, multipotentials, polymaths, hoogbegaafden, mensen met ADD, HSP, HSS.

Masterclass met Ap Dijksterhuis

Ap Dijksterhuis, hoogleraar psychologie aan de Radboud Universiteit, schrijver en fervent reiziger, komt op (online) bezoek en gaat in gesprek met Silvia over typische creatieve generalisten-vraagstukken zoals: heeft het zin om naar een roeping te zoeken als je multigeïntereseerd bent?; hoe blijf je gemotiveerd werken aan je doelen?; hoe maak je keuzes?; enz

Doe de test

Ontdek welk type creatieve generalist je bent en hoe jouw nood aan variatie zich precies manifesteert!

Pin It on Pinterest

Share This