Coaching

Welcome creatieve generalist, multipotential of multipotentialite!

Het coachteam

We zijn een coachteam gespecialiseerd in veelzijdigheid en begrijpen als geen ander de kenmerken van mensen zoals jij:

een grote leerhonger,

nood aan variatie en uitdaging,

een brein dat graag linken legt,

en multi-geïnteresseerd of multi-gepassioneerd zijn.

Wat is coaching?

Coaching is een proces waarin we je helpen om te leren en groeien. Of je nu een persoonlijk, professioneel, of relationeel vraagstuk hebt, onze coaching helpt je om knopen te ontwarren en nieuwe energie vrij te maken. Onze coaches dagen je uit waar nodig en inspireren je om te groeien. De allereerste stap in een coachproces is je helpen in het helder krijgen waar je naar verlangt en waar je naartoe wil werken.

Wat kan zoal aan bod komen tijdens een coachtraject?

We bieden coaching aan voor een breed scala aan onderwerpen, waaronder:

maken van carrièreswitches

creëren van een loopbaan die uitdagend blijft

omgaan met uitstelgedrag

prioriteiten stellen

focussen en toch nog speelruimte behouden

verzoenen van variatie en ondernemerschap

omgaan met tegenstellingen

omgaan met perfectionisme

vinden van een professionele invulling die beter bij je past na een burn-out of bore-out

ontdekken van je talenten en wat je energie geeft

creëren van je eigen job

Hoe vind ik een goede coach die bij mij past?

Als je op zoek bent naar een goede coach, raden we aan om vooral te zoeken naar iemand die je prikkelt, en minder te focussen op praktische criteria zoals bijvoorbeeld nabijheid. Kijk naar de stijl, (eventueel) gemeenschappelijke interesses en de klik met de persoon.

Om te voelen of je zo’n klik hebt, is het natuurlijk handig om de coach in kwestie eens ‘live’ te horen en/of te zien. Daarom kan je met elke coach uit ons team een kennismakingsgesprek van 30 minuten inboeken. Dat is volledig gratis en vrijblijvend, en je mag gerust een gesprek aanvragen bij meer dan één coach. Ik help jou graag bij de matching!

Bij welke coaches kan ik terecht?

het coachnetwerk

Net zoals we fan zijn van veelzijdigheid bij onze coachees, eren we graag ook onze onderlinge verschillen binnen ons team. Dat wil zeggen dat we elk onze eigen manier van werken hebben, inhoudelijk maar ook logistiek. We kunnen je hier dus geen standaard model voorleggen van hoe een coachtraject verloopt. Dat kan je verkennen tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons. Sommige onder ons coachen bv. al wandelend, online, uitsluitend face to face, in groep, via de loopbaancheques van VDAB, enz. Voor elk wat wils ;-)!

Verschillende coaches

verspreid over België (en verder)

Silvia Derom

Nathalie Delporte

Liesbeth Marckx

Sofie Leemans

Leen Van de Wouwer

Jennifer Coppieters

Wieneke Claeys

Honderden mensen gingen jou voor. Dit is wat ze over hun traject vertellen.

Het fijne aan Silvia is dat je je heel snel op je gemak voelt bij haar en dat je de tijd kan nemen die je nodig acht. Haar open blik maar rake analyses brengen je snel op het juiste spoor en daar kan je als cliënt alleen maar de voordelen van plukken. Eén van haar grootste troeven is haar authenticiteit. Voor mij was dat zeer belangrijk om me in dit traject te kunnen laten onderdompelen. Ik ben haar dan ook enorm dankbaar voor haar deskundig advies en haar steun waardoor ik als mens zelf ook ben gegroeid. Ik kan het alleen maar sterk aanbevelen aan anderen!

Heidi M.

Ik vroeg Nathalie in mijn eerste coaching enkel en alleen om ‘een schop onder mijn gat’ om eindelijk aan die zaak uit mijn dromen te starten. Ik kreeg 2 warme schouders, diepgaande gesprekken en veel meer zelfzekerheid in de plaats. Ik leerde mezelf op een andere manier leren kennen: niet als opgever die in niets echt een specialist is, maar als creatieve generalist die geniet van afwisseling en veel dingen tegelijk doen, die projecten uitdenkt en in gang trekt, die zich vrolijk voor 200% kan smijten voor een project of job om daarna trots weer op zoek te gaan naar andere horizonten. Merci voor al dat moois!

Sophie Van Den Eynde

Het coachtraject heeft mij een originele en frisse kijk op mijn talenten gegeven. Ik heb geleerd dat al deze talenten even veel recht van bestaan hebben. Ook kunnen ze met elkaar gecombineerd worden wat tot verrassende inzichten kan leiden. De sessies met Sofie vonden plaats via Zoom. Dat is heel goed bevallen. Sofie is een enthousiaste en goede coach met veel mensenkennis en een analytische blik. Heel fijn dat zij ook tussen de sessies door ruimte en tijd nam om mijn vragen te beantwoorden. Heb je het gevoel dat je een creatieve generalist bent, maar heb je nog geen idee hoe je dat moet toepassen in je leven? Dan kan ik je het coachtraject enorm aanbevelen.

Miranda N.