Eerstvolgende workshop: 13 augustus – Vind de job/opdracht die bij je past

Laat je coachen

Meer dan 500 coachees gingen je al voor

Of je nu een persoonlijk, professioneel, of relationeel vraagstuk hebt, coaching helpt je om knopen te ontwarren en nieuwe energie vrij te maken. Onze coaches dagen je uit waar nodig en inspireren je om te groeien. De allereerste stap in een coachproces is je helpen in het helder krijgen waar je naar verlangt en waar je naartoe wil werken.

Laat je coachen door Silvia

Veelzijdige profielen, mensen met een breed interesseveld en een grote behoefte aan uitdaging en variatie: jullie liggen mij na aan het hart! Met meer dan 10 jaar coaching-ervaring op de teller en meer dan 500 coachees die ik al mocht verder helpen ken ik zowat alle vragen van creatieve generalisten en hoe ik daar best een antwoord kan op bieden.

Wil je graag met mij aan de slag? De creatieve generalisten-community bestaat ondertussen uit meer dan 3000 mensen dus ging ik creatief aan de slag met heel wat online resources voor jou als resultaat. Ze werden gebundeld in een aantrekkelijke leeromgeving in de vorm van mini-courses en live workshops. Via de besloten community heb je ook een rechtstreeks lijntje met mij. Toch liever 1-op-1 met me werken? Contacteer me via silvia@creatievegeneralist.be 

Coaches gecertificeerd door Silvia

Een coach, adviseur of begeleider bij wie je jezelf als ‘creatieve generalist’ niet moet uitleggen. Klinkt zalig niet?

In de Multipassionate Coaching Academy begeleid ik professionals zodat zij jou – de tofste klanten ooit! – de meest gepaste begeleiding kunnen bieden. Al deze coaches haalden hun certificaat en zijn tot op vandaag actief zijn in het netwerk van deze MCA. Bij hen ben je 200% in goede handen!

 

Honderden mensen gingen jou voor. Dit is wat ze over hun traject vertellen.

Het fijne aan Silvia is dat je je heel snel op je gemak voelt bij haar en dat je de tijd kan nemen die je nodig acht. Haar open blik maar rake analyses brengen je snel op het juiste spoor en daar kan je als cliënt alleen maar de voordelen van plukken. Eén van haar grootste troeven is haar authenticiteit. Voor mij was dat zeer belangrijk om me in dit traject te kunnen laten onderdompelen. Ik ben haar dan ook enorm dankbaar voor haar deskundig advies en haar steun waardoor ik als mens zelf ook ben gegroeid. Ik kan het alleen maar sterk aanbevelen aan anderen!

Heidi M.

Ik vroeg Nathalie in mijn eerste coaching enkel en alleen om ‘een schop onder mijn gat’ om eindelijk aan die zaak uit mijn dromen te starten. Ik kreeg 2 warme schouders, diepgaande gesprekken en veel meer zelfzekerheid in de plaats. Ik leerde mezelf op een andere manier leren kennen: niet als opgever die in niets echt een specialist is, maar als creatieve generalist die geniet van afwisseling en veel dingen tegelijk doen, die projecten uitdenkt en in gang trekt, die zich vrolijk voor 200% kan smijten voor een project of job om daarna trots weer op zoek te gaan naar andere horizonten. Merci voor al dat moois!

Sophie Van Den Eynde

Het coachtraject heeft mij een originele en frisse kijk op mijn talenten gegeven. Ik heb geleerd dat al deze talenten even veel recht van bestaan hebben. Ook kunnen ze met elkaar gecombineerd worden wat tot verrassende inzichten kan leiden. De sessies met Sofie vonden plaats via Zoom. Dat is heel goed bevallen. Sofie is een enthousiaste en goede coach met veel mensenkennis en een analytische blik. Heel fijn dat zij ook tussen de sessies door ruimte en tijd nam om mijn vragen te beantwoorden. Heb je het gevoel dat je een creatieve generalist bent, maar heb je nog geen idee hoe je dat moet toepassen in je leven? Dan kan ik je het coachtraject enorm aanbevelen.

Miranda N.