Coaching

Je wil een coach die je begrijpt en als een tweede natuur kan aanvoelen wat jij als creatieve generalist nodig hebt om helemaal in je element te kunnen zijn. Dit zijn voorbeelden van thema’s die vaak aan bod komen:

Werkwijze

We starten altijd met een intakegesprek, waarbij we samen kijken naar jouw vraag en bepalen wat voor jou de beste ‘fit’ is. Zo’n kennismakingsgesprek verloopt telefonisch en duurt ongeveer een half uur. Dit kennismakingsgesprek is gratis.

We werken meestal aan de hand van een coachtraject bestaande uit 3 individuele sessies. Deze sessies worden in onderling overleg vormgegeven, en kunnen zowel ‘in real life’ als via Skype verlopen.
Tussen deze contactmomenten sta je niet stil, integendeel! Je gaat met opdrachten naar huis, aangepast aan wat jij op dat moment het meeste nodig hebt. Indien nodig, krijg je tussentijdse feedback.

Regelmatig worden er ook (thematische) groepssessies georganiseerd, waarbij kan aangesloten worden indien er interesse en behoefte naar is.

Tarief

390 euro (incl.BTW voor particulieren, excl. BTW voor zelfstandigen). Voor dit traject kan je ook een loopbaancheque inzetten, waardoor je zelf slechts 40 euro investeert!

Zit je met een heel specifieke vraag die geen traject behoeft, kan er ook geopteerd worden voor een ‘single shot’ sessie. Tarief: 70 euro/u (incl.BTW voor particulieren, excl. BTW voor zelfstandigen).

Reeds bestaande klanten die na hun traject nog één of meerdere sessies wensen, kunnen rekenen op een verminderd tarief, nl. 60 euro/u (incl.BTW voor particulieren, excl. BTW voor zelfstandigen).

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Ik kwam bij Silvia voor een coaching omdat ik niet wist welke job bij mij zou passen. Wat kan ik goed, Wat wil ik doen? Na enkele goeie gesprekken vond zij meteen mijn talent: verhalen vertellen voor een publiek. En voilà: 2 maanden later startte ik als zelfstandige huwelijksceremonie-spreekster. En ik ben nog elke dag dankbaar dat ik Silvia en haar zotte creatieve generalisten ben tegengekomen. Want hé, het is oké om een beetje heel veel dingen graag te doen. Zo lang je die rode draad maar volgt …

– Tine De Donder

Ik vertrek naar elke sessie met het idee van ‘we zien wel wat er komt’, en elke keer kom ik buiten met ongelooflijke nieuwe inzichten, nieuwe inspiratie en heel veel zin om voor mijn droom te gaan leven! Ik dacht dat ik mezelf goed kende, maar door met Silvia over een aantal zaken te praten, leer ik mezelf steeds beter kennen. En het leuke is dat het voelt als een gezellige babbel met een goede vriendin.

– Lieve Meerschman

Het klikte onmiddellijk met Silvia, ze begreep duidelijk waar ik mee zat. Het voelde allemaal een beetje als thuiskomen: ik leerde mijn noden als creatieve generalist beter kennen en begreep ook beter waarom ik soms het gevoel had ‘anders’ te zijn dan de meeste mensen uit mijn omgeving. Dankzij de coaching en de interessante tools die ik meekreeg om zelf mee aan de slag te gaan, kijk ik nu helemaal anders naar de toekomst. Ik ben er Silvia heel dankbaar voor.

– Bart Rogiers

Foto van Miranda

Het coachtraject heeft mij een originele en frisse kijk op mijn talenten gegeven. Ik heb geleerd dat al deze talenten even veel recht van bestaan hebben. Ook kunnen ze met elkaar gecombineerd worden wat tot verrassende inzichten kan leiden. De sessies met Sofie vonden plaats via Skype. Dat is heel goed bevallen. Sofie is een enthousiaste en goede coach met veel mensenkennis en een analytische blik. Heel fijn dat zij ook tussen de sessies door ruimte en tijd nam om mijn vragen te beantwoorden. Heb je het gevoel dat je een creatieve generalist bent, maar heb je nog geen idee hoe je dat moet toepassen in je leven? Dan kan ik je het coachtraject enorm aanbevelen.

– Miranda N.

Agenda

COACHCAFE Ranst - 'Paradoxaal coachen' - 14/12
>> Meer info

Training Paradoxaal coachen - 26/01, 02/03 & 20/04
>> Meer info

Pin It on Pinterest

Share This