Coaching

Je wil een coach die je begrijpt en als een tweede natuur kan aanvoelen wat jij als creatieve generalist nodig hebt om helemaal in je element te kunnen zijn. Dit zijn voorbeelden van thema’s die vaak aan bod komen:

Werkwijze

We starten altijd met een intakegesprek, waarbij we samen kijken naar jouw vraag en bepalen wat voor jou de beste ‘fit’ is. Zo’n kennismakingsgesprek verloopt telefonisch en duurt ongeveer een half uur. Dit kennismakingsgesprek is gratis.

 

Dit zijn de formules waarop je beroep kan doen:

1-op-1 VIP coachtraject

Dit traject bestaat uit 4 sessies waarbij je persoonlijk gecoacht wordt door Silvia. Het gaat over een op-maat traject waarbij alle thema’s die op deze site aangeraakt worden aan bod kunnen komen. Het optimaliseren van jouw energie, of het nu gaat over professionele voldoening, zelfvertrouwen, focus of nog iets anders, vormt hier het uitgangspunt. De eerste coach-sessie wordt dan ook volledig gewijd aan het in kaart brengen van dat energieniveau (fysiek-mentaal-emotioneel-zingeving) en het bepalen van de prioriteiten en doelen voor het verdere traject.

Wat krijg je nog meer?

 • Tijd om tot rust te komen en écht gehoord te worden. Elke sessie krijgt de ruimte en aandacht die het nodig heeft en duurt tussen 1 à 2 u per keer.
 • Na elke sessie krijg je een samenvatting bezorgd van de belangrijkste inzichten en acties die uit de coaching voortvloeiden. Zo kan jij je tijdens de sessie helemaal focussen op de essentie.
 • 1 sessie vindt plaats op jouw plek naar keuze. Is het bv. relevant dat ik jouw werk-of privé omgeving zie, of je coach terwijl je aan het werk bent, of kiezen we een plek dat symbool staat voor de verandering die je ambieert: het kan allemaal!
 • Je krijgt toegang tot de besloten Facebookgroep, exclusief voor de klanten die intekenden op dit VIP traject. Goed gezelschap verzekerd: creatieve generalisten die net zoals jij gemotiveerd aan bepaalde targets werken.

 

Mastermind-sessies voor ondernemers (in kleine groep)

Dit is eigenlijk een unieke mix van coaching en netwerken, maar op een dieper niveau dan.

 • In kleine groep, max. 4.
 • Elke maand een bijeenkomst van een halve dag.
 • Eén reeks = 4 sessies.
 • Met gelijkgestemden: wat jullie gemeenschappelijk hebben is het creatief generalist en ondernemer zijn. Bepaalde dingen worden hierdoor begrepen zonder er veel woorden aan te moeten verspillen.
 • Begeleid door Silvia. Je wordt gestimuleerd om jouw vragen scherp te krijgen en anderen te helpen in het brengen van helderheid in de chaos.
 • Je komt buiten met een klaardere kijk op jouw vraagstuk, nieuwe denkpistes, contactpersonen, en het allerbelangrijkste: vernieuwde energie om dingen aan te pakken!

Loopbaancheques

 

 

Als werkende (zowel in loondienst als zelfstandige) heb je recht op 8u gesubsidieerde loopbaanbegeleiding op een periode van 6 jaar. Neem hier eens een kijkje voor meer info. Via het erkende loopbaancentrum Kessels & Smit, The Learning Company, kunnen wij deze cheques ook aanvaarden.

 

Jouw gebruiksaanwijzing als (veelzijdige) ondernemer

 • Wat zijn talenten en waarom is het van belang in jouw ondernemerschap?
 • Hoe laad jij je batterijen op of wat zijn jouw unieke talenten?
 • Wat als je bepaalde talenten overdrijft? Wat is het effect hiervan op jouw ondernemen?
 • Wat zijn de verschillende types onder de creatieve generalisten en waar herken jij jezelf in?
 • Hoe vertaalt zich dit in het ondernemen? Wat zegt dit over de verdienmodellen die jij best hanteert?

= Individuele, op maat opleiding. Verspreid over 4 momenten. (kan ook gebundeld worden op 1 dag)
Deze opleiding gaat door in de praktijk te Aalst.

Prijs: 900 euro, excl. BTW. Tot 40% korting mogelijk via de KMO portefeuille voor zelfstandigen (ook bijberoep), vrije beroepers en bedrijven. Eigen investering = 540 euro excl. BTW.
Check onze algemene voorwaarden hier.

 

GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK

Agenda

Training 'Maak het potentieel van jouw coachee zichtbaar'- 13 + 14 mei 2019
>> Meer info

Pin It on Pinterest

Share This