Jouw resultaat

De jongleur

Als jongleur hou jij graag veel bordjes aan het draaien. Afwisseling en veel prikkels graag! Van alle generalisten heb jij het meeste nood aan afwisseling. Dit kan hem liggen in verschillende type taken, rollen, doelgroepen, locaties,.. Soms krijg je bezorgde reacties van jouw omgeving genre ‘je bent met teveel bezig’ of ‘kies nu toch gewoon iets’, maar dat is vooral omdat zij in die veelheid aan dingen verloren zouden lopen. Lig daar niet van wakker, tenzij je zelf het gevoel hebt dat je verdrinkt natuurlijk. Want ook voor een jongleur kunnen het soms net iets teveel ballen in de lucht zijn…

En wat doe ik hier nu mee?

Met antwoorden duiken vaak ook nieuwe vragen op. Misschien vraag jij je nu af: ‘oké, leuk dat ik een jongleur ben, maar hoe geef ik dat nu vorm in mijn leven en in mijn loopbaan?’ En misschien ben je ook benieuwd naar de andere testresultaten, want wie weet herken je daar ook dingen in???

Heel terechte vragen allemaal!

Om je hierin een stap verder te helpen, bundelde ik mijn beste inzichten en tips & tricks. Ik doopte het ‘de bijsluiter voor de creatieve generalist’ ! Want dat is het ook echt geworden, een handleiding voor jou (en jouw omgeving). Want nu jij jezelf ontdekt (of bevestigd) hebt als veelzijdig wezen, gaat er een hele nieuwe wereld voor je open, toch?!

Met deze bijsluiter weet jij:

Wat de 7 verschillende types zijn en in welk van die types jij jezelf herkent.

Wat nu precies maakt dat je je meer in het ene of het andere type herkent.

Welke loopbaanmodellen een goede match kunnen zijn voor jou.

Op welke talenten je als creatieve generalist het beste inzet.

Wat de grootste vooroordelen zijn over het creatief generalist zijn (en of je ze zelf in stand houdt!).

Welke belemmerende overtuigingen jou mogelijk parten spelen en hoe je ze transformeert.

Waarom je het advies 'vind je ware passie' gewoon naast jou neer mag leggen.

Tips over verdiepende materialen w.b. creatieve generalisten, multipotentialis of polymaths.

+ voor wie nog zou twijfelen: een super makkelijke vragenlijst die jou heel snel uitsluitsel geeft of je nu echt wel een creatieve generalist bent of niet. 😉

De Bijsluiter is een handige pdf van maar liefst 36 pagina’s, en is (ook digitaal) invulbaar. Koop hem nu voor slechts 6 euro ipv. 15 euro (incl.BTW)!