Jouw resultaat

De projectmatige jongleur

Jij kan vele bordjes tegelijkertijd draaiende houden en je hebt veel afwisseling nodig. Het liefst zie je graag iets evolueren van A tot Z, zolang het einde niet té ver weg in de toekomst ligt. Engagementen op heel lange termijn zijn niet zo jouw ding. Je werkt graag projectmatig, omwille van de diversiteit aan taken binnen éénzelfde project en omdat het een afgelijnd engagement is. Eénmaal de taak volbracht, kijk je al uit naar de nieuwe oorden die naar jou zitten te lonken.
 

 

En wat doe ik hier nu mee?

Met antwoorden duiken vaak ook nieuwe vragen op. Misschien vraag jij je nu af: ‘oké, leuk dat ik een projectmatige jongleur ben, maar hoe geef ik dat nu vorm in mijn leven en in mijn loopbaan?’ En misschien ben je ook benieuwd naar de andere testresultaten, want wie weet herken je daar ook dingen in???

Heel terechte vragen allemaal!

Om je hierin een stap verder te helpen, bundelde ik mijn beste inzichten en tips & tricks. Ik doopte het ‘de bijsluiter voor de creatieve generalist’ ! Want dat is het ook echt geworden, een handleiding voor jou (en jouw omgeving). Want nu jij jezelf ontdekt (of bevestigd) hebt als veelzijdig wezen, gaat er een hele nieuwe wereld voor je open, toch?!

Met deze bijsluiter weet jij:

Wat de 7 verschillende types zijn en in welk van die types jij jezelf herkent.

Wat nu precies maakt dat je je meer in het ene of het andere type herkent.

Welke loopbaanmodellen een goede match kunnen zijn voor jou.

Op welke talenten je als creatieve generalist het beste inzet.

Wat de grootste vooroordelen zijn over het creatief generalist zijn (en of je ze zelf in stand houdt!).

Welke belemmerende overtuigingen jou mogelijk parten spelen en hoe je ze transformeert.

Waarom je het advies 'vind je ware passie' gewoon naast jou neer mag leggen.

Wat mijn beste tips zijn w.b. boeken/podcasts/video's over creatieve generalisten, multipotentialis of polymaths.

+ voor wie nog zou twijfelen: een super makkelijke vragenlijst die jou heel snel uitsluitsel geeft of je nu echt wel een creatieve generalist bent of niet. 😉

De Bijsluiter is een handige pdf van maar liefst 36 pagina’s, en is (ook digitaal) invulbaar . Koop hem nu voor slechts 6 euro ipv. 15 euro (incl.BTW)!