Eerstvolgende workshop: 20 juni – Omgaan met keuzestress

Joepie, jij hebt een Speelpas!

Hoe cool is dat, jij gaat all the way! Ik kan niet wachten om er samen met jou en je mede-creatieve generalisten een onvergetelijke ervaring van te maken!  Check zeker ook je mailbox (of spam) voor meer details en praktische info.

 

Wat kan je nu al doen?

Ik geloof dat creatieve generalisten alles in huis hebben om het op de huidige én toekomstige jobmarkt helemaal te maken met hun unieke skills. Laat dus jouw omgeving weten dat deze bijzondere week er aan komt en deel deze link op op jouw socials: creatievegeneralist.be/week-van-de-creatieve-generalist! Ik droom van een mega-feestje waar we zo veel mogelijk CG’s uit de lage landen verzameld kunnen zien. Bedankt voor jouw bijdrage hiertoe!

Ah ja, en deed jij al de test om te weten welk type creatieve generalist jij bent ;-)?

Follow us!

Misschien zit jij nog met een vraag?

FAQ

Wanneer ben je een creatieve generalist?

Meerdere termen doe de ronde: multipotenial(ite) – renaissance people – polymaths – … Allemaal benamingen om mensen te omschrijven die een breed scala aan interesses, vaardigheden en kennis in verschillende domeinen hebben. Ze zijn meestal nieuwsgierig van aard en hebben de capaciteit om zich snel aan te passen en te leren in verschillende situaties. Een creatieve generalist heeft vaak het vermogen om verbindingen te leggen tussen schijnbaar niet-gerelateerde concepten, wat hen in staat stelt unieke oplossingen en perspectieven te bieden. Herkenbaar?

Pssst… je kan hier een test doen om te ontdekken welk type creatieve generalist je bent!

Hoe weet ik of dit ook iets voor mij is?

Wel, je neemt weinig risico! Je kan gratis inschrijven voor de Week maar zelfs als je kiest voor de SpeelPas van 49€: het programma (link) is handgepikt door Silvia zelf en is veelzijdig, zit tjokvol inspiratie, tips en concrete en toepasbare meenemers.

Wat is Voxer precies?

Voxer is een heel eenvoudige en gratis app die je op je telefoon en desktop kan downloaden. Je kan er chat-, spraak- en videoberichtjes mee sturen. Voordelen tov WhatsApp is dat niemand haar/zijn telefoonnummer hoeft te delen en je kan de berichtjes die voor jou het meest interessant zijn als een apart lijstje bijhouden door ze een sterretje te geven. Installeer alvast en zoek me op, je vindt me als ‘Sivia Derom’.

Wat zijn de voordelen om a-synchroon gecoacht te worden?
  • Je hoeft je agenda niet specifiek vrij te maken
  • Geen tijdverlies voor verplaatsingen
  • Geen geografische barrières: een verschillende locatie van coachee en coach vormt geen beperking
  • Je kan nadenken over de vragen, ze even laten zakken voor je antwoord geeft. Ook de coach kan even reflecteren over jouw antwoorden alvorens feedback te geven
  • Omdat alles in de omgeving van de app gebeurt, kan je er later naar teruggrijpen
Hoe krijg ik toegang tot de opnames?

Ik gebruik het platform ‘The Huddle’ – van zodra jij je inschrijft mag je de link er naar toe verwachten zodat jij je profiel kan vervolledigen. Vanaf 25 september komen komen de presentaties van die dag online beschikbaar vanaf 6u ‘s ochtends tot middernacht. Als je de SpeelPas hebt aangekocht, komt alles vrij vanaf maandag 25 september, en dat gedurende een jaar lang (tot de volgende Week van de Creatieve Generalist).

Waar kan ik de discussiegroep vinden?

Wanneer je de Speeloas aankoopt, krijg je toegang tot mijn leerplatform binnen The Huddle, vanaf maandagochtend 25 september vind je daar alle presentaties terug en ook de discussiegroep. Je krijgt per mail nog verdere uitleg bij inschrijving.

Wie is Silvia, de organisatrice van dit event?

Ik ben coach, trainer, auteur en online ondernemer. Ik maakte van mijn fascinatie voor tegenstellingen, ‘en-en-en’ verhalen en eigenlijk alles wat niet in één hokje te plaatsen is, mijn specialiteit. Ik zet sinds 2014 creatieve generalisten, mensen met een breed interesseveld, op de kaart en schreef in 2020 het boek ‘Paradoxaal Coachen’ waar ik de lezer leer spelen met tegenstellingen.

Het allerliefste ga ik in het leven op ontdekking naar nieuwe dingen en ervaringen, en tegelijkertijd ben ik snel overrompeld ;-). Deze dans tussen afwisseling en rust is er eentje waar ik ondertussen +500 creatieve generalisten in begeleidde. In mijn Multipassionate Coaching Academy begeleid ik coaches in het begeleiden van creatieve generalisten (nogal meta, ik weet het).