Meer energie & flow dankzij jouw talenten

 

 • 2 modules
 • DIY  tool 
 • Tips voor assesments
 • Bibliotheek
 • Members exclusive

De omschrijving

Hoe meer je op je talenten kan inzetten én je daarin voldoende uitgedaagd wordt (met de nodige rustpunten uiteraard 😜), hoe meer energie & flow je zal ervaren.

Daarvoor is een eerste stap natuurlijk wéten wat jouw talenten zijn! Veel creatieve generalisten vinden dat moeilijk om te benoemen, en bovendien bestaan er veel misverstanden over wat een ‘talent’ dan precies is. Laten we dat aanpakken met deze workshop & cursus!

De uitkomst

Experts In Veelzijdigheid

Na deze cursus zal je nooit meer zeggen dat je geen talent hebt! Nog belangrijker, je zal beter kunnen benoemen wat jouw talenten dan precies zijn (je leest het goed: meervoud!). Je hebt ook inzicht in wat maakt dat jij je al dan niet uitgedaagd blijft voelen, en wat de link is tussen talenten en ‘passie’.

Neen, we improviseren hier niet!

Na meer dan 10 jaar ervaring met creatieve generalisten ben ook jij in goede handen bij mij. Ik combineer inzichten vanuit verschillende disciplines (psychologie, filosofie, gedragswetenschap,...) met mijn ruime ervaring uit de coachpraktijk om jou het beste van het beste aan te reiken!

Ik ben ervan overtuigd dat de wereld er veel beter zal uitzien wanneer CG’s hun veelzijdigheid en nood aan afwisseling als troef gaan omarmen.

Deze workshop is een exclusief onderdeel van het CG Membership

Word een member en geniet van:

  Onmiddelijke toegang tot deze workshop en ALLE andere workshops in het Membership (momenteel 6, er komen er maandelijks bij)

  Toegang tot de online community met alle andere creatieve generalisten

  Toegang tot kant-en klare scripts & tools die je meteen kan inzetten

  Maandelijkse inspiratie-email, exclusief voor de members

  Kortingen en voorrang voor exclusieve events zoals bijvoorbeeld de 'Week van de Creatieve Generalist'

  CG Membership

  27€ voor 3 maanden lidmaatschap

  Probeer het 7 dagen uit!

  Vind je je gading niet bij ons?

  Dan betalen we jouw bijdrage met plezier terug!

  Misschien zit jij nog met een vraag?

  FAQ

  Wat moet ik precies begrijpen onder 'creatieve generalisten'?

  Creatieve generalisten zijn mensen met een breed interesseveld en bestaan uit vele, soms tegenstrijdige, ‘facetten’. Daarom vinden ze het vaak moeilijk om zich op een éénduidige manier te omschrijven. Ook keuzes maken vinden ze best uitdagend. Ze zijn niet in één hokje te plaatsen, behalve misschien dan ik het hokje van ‘ik voel me anders dan de rest’.

  Wie herkent zich nog in de beschrijving van 'creatieve generalist'?

  We merken dat mensen met AD(H)D kenmerken zich vaak herkennen in een aantal uitdagingen die de creatieve generalist typeert. idem met hoogbegaafdheid of de combiantie ‘high sensation seeker’ en ‘hoogsensitiviteit’. In essentie gaat het over omgaan met veelheid, en het vinden van een optimaal prikkelniveau: niet over-, maar zeker ook niet onderprikkeld zijn.

  Ik kan niet aanwezig zijn op de live workshop, kan ik ook uitgesteld kijken?

  Ja, zeker! De opname van de live workshop wordt nadien toegevoegd aan de mini-course op het leerplatform.

  Wat mag ik verwachten als ik member word?

  Je krijgt toegang tot onze live workshops en tot onze volledige collectie aan cursussen, stuk voor stuk gemaakt op maat van creatieve generalisten en hun uitdagingen. De cursussen zijn rijk aan inzichten, en concrete tips en tools. De inhoud wordt op een aantrekkelijke, en vooral gebalde en gestructureerde manier aan je voorgeschoteld. Als member krijg je ook toegang tot onze exclusieve community in de vorm van een besloten Facebookgroep.

  Hoe lang loopt mijn lidmaatschap?

  Je kan kiezen tussen een lidmaatschap van telkens 3 maanden of van 1 jaar. Beide abonnementen worden automatisch vernieuwd maar zijn makkelijk opzegbaar via het dashboard in de leeromgeving, no questions asked. 

  Wat houdt de 'niet goed, geld terug' garantie in?

  Je krijgt van ons een 7-dagen garantie. Als jij binnen die periode aangeeft dat je je lidmaatschap wil opzeggen, dan krijg je een volledige refund. Ook hier: no questions asked.

  Gaat de prijs nog veranderen?

  Ik blijf constant waarde toevoegen aan het Membership, dus de kans dat ook de prijs dan omhoog gaat is reëel. Jij kan nu de kans grijpen om aan deze voordeelprijs in te schrijven én ik geef je de garantie dat je die prijs altijd zal behouden (bij ononderbroken lidmaatschap).

  Waar vind ik de cursussen terug?

  Jij zal toegang krijgen tot onze online leeromgeving waar al de cursussen, opnames, tools enz. een thuis hebben gekregen. Hiervoor gebruiken we de tool ‘The Huddle’. Je kan inloggen via de laptop, maar ook via de smartphone als je daar de app installeert.

  Word lid en krijg meteen toegang tot de volledige collectie

  Experts In Veelzijdigheid

  Silvia

  Oprichtster van de 'creatieve generalist'

  Ik mocht al meer dan 500 creatieve generalisten coachen en sta nog dagelijks versteld van het potentieel van deze uitzonderlijke groep mensen. Ik maak hen sinds 2014 bewust(er) van hun talenten en reik hen tools aan om die om te zetten naar de praktijk. Ik ben zelf van het type ‘undercover generalist’.

  Benieuwd naar jouw type?

  Gezien in: