Eerstvolgende workshop: 20 juni – Omgaan met keuzestress

Week van de creatieve generalist

Inspiratie & innovatieve ideeën voor creatieve generalisten

ONLINE EVENT

Doe je mee?

Editie 2024

Hét event voor cg’n

Inspiratie van experts & ervaringsdeskundigen

De ‘Week van de creatieve generalist’ is een virtueel evenement met experts en ervaringsdeskundigen die -op een super behapbare manier- een krachtig verhaal brengen in relatie tot het ‘veelzijdig bedraad zijn’. We brengen inspiratie, innovatieve ideeën en werkvormen samen en bezorgen creatieve generalisten zoals jij de ene ‘aha’ na de andere ;-).

Hoe het werkt

Elke dag kan je meerdere korte presentaties op jouw tempo bekijken. Inspirerende verhalen, interviews, werkvormen, reflectievragen… Dit event is online, jij kan dus deelnemen ongeacht waar je je ergens op deze wereld bevindt!

De volgende editie niet missen?

Wil jij als eerste op de hoogte gebracht worden wanneer de editie van 2024 aangebroken is? Dat kan! Vul je gegevens hieronder in jij krijgt een uitnodiging in je mailbox van zodra de deuren opengaan!

Waaw, zonet alle sprekers van de dag beluisterd en al zo veel bijgeleerd! Het is alsof er een spiegel voor mijn neus is gezet. Eentje waarbij wordt bevestigd dat we mogen zijn zoals we bedraad zijn, dat er niets mis is (wat ik ook zo lang heb gedacht) Alleen dat inzicht al is een game changer. Enorm bedankt voor alle inzichten vandaag. Ik kijk al uit naar de andere presentaties!

Daphnis

Wat een fijne presentaties! Die van Liesbeth was vandaag mijn favoriet, Zachte Zichtbaarheid, wat een uitnodigende titel voor een vervolg. Jouw stimulans om jezelf als geheel te tonen is zo fijn! Het is precies waar ik altijd mee zat op Instagram, dat ik bang ben om mezelf als geheel te laten zien omdat ik zo veelzijdig ben en bang ben dat volgers daar niet op zitten te wachten. Heel veel dank voor je tips!
Jona

Wauw wauw wauw, de talk over Nieuwzoeker zijn was een FEEST van herkenning. Ik vond het zelfs een beetje ontroerend om te horen hoe onderprikkeling binnensluipt en wat je hier mee kan gaan doen. Super super bedankt voor deze waardevolle presentatie.

Leen