De shortcut naar mijn aanbod!

Hallo! Ik ben Silvia. Coach, trainer, auteur en online ondernemer. Ik maakte van mijn fascinatie voor tegenstellingen, ‘en-en-en’ verhalen en eigenlijk alles wat niet in één hokje te plaatsen is, mijn specialiteit. Ik zet sinds 2014 creatieve generalisten, mensen met een breed interesseveld, op de kaart en schreef in 2020 het boek ‘Paradoxaal Coachen’ waar ik de lezer leer spelen met tegenstellingen.

Met deze pagina wil ik je helpen om snel je weg te vinden doorheen mijn aanbod. Hieronder vind je dus ‘alles’ (of zo goed als 😜)!

 

Gratis

Podcast 'Tournee Generaliste'

Welkom bij de enige podcast die speciaal is ontworpen voor creatieve generalisten! Ben jij iemand die niet in één hokje te plaatsen is, maar juist een breed scala aan interesses en talenten heeft? Dan is deze podcast jouw nieuwe thuis.

Week van de creatieve generalist! (volgende editie: najaar 2024)

De ‘Week van de creatieve generalist’ is een virtueel evenement met de crème de la crème van creatieve generalisten-experts en ervaringsdeskundigen. We brengen inspiratie, innovatieve ideeën en werkvormen samen en bezorgen creatieve generalisten zoals jij de ene ‘aha’ na de andere ;-). Je kan je nu al op de wachtlijst zetten voor volgend jaar!

Blogs & freebies

Hier vind je artikels over thema’s die herkenbaar zijn voor creatieve generalisten. Bijvoorbeeld: omgaan met keuzestress, omgaan met imposter gevoelens, een vat vol tegenstellingen zijn, etc. etc. 

Test jezelf

Ontdek welk type creatieve generalist jij bent en leer zo meer over jouw specifieke nood aan afwisseling en de uitdagingen die hiermee gepaard gaan.

Gratis coaching, advies en inspiratie in je mailbox

“Kort en krachtig maar wel vol stof tot nadenken, onderbouwd en tegelijk concreet genoeg gemaakt met voorbeelden.” Dit zijn niet mijn woorden, maar die van één van onze abonnees. Veelvuldig laten ze me weten hoe mijn mailings helpen om zichzelf beter te begrijpen, maar ook om hun noden (en troeven) duidelijker te kunnen verwoorden naar anderen toe. Bereid je voor op veel “aha’s” en op inspiratie en adviezen zoals je die nog niet vaak kreeg. Yep, en he-le-maal gratis!

Betalend

Multi Way of Life

De go-to online cursusvoor een diepgaand begrip van jouw behoeftes als creatieve generalist. Je leert herkennen wat voor jou voedende prikkels zijn, hoe je ze best doseert, en hoe je onder- en overprikkeling herkent en aanpakt.

Rode draden vinden in de veelheid

Nood aan helderheid in de chaos? Meer zicht krijgen op het ‘waarom’ achter je vele interesses? Anderen meenemen in wie je bent en wat je doet zonder hen te verwarren? Check ons programma ‘Vind je rode draad’.

Coaching

Ontdek hoe je kan werken met mij, of met de coaches uit de Multipassionate Coaching Academy.

Multipassionate Coaching Academy

De MCA is een plek voor coaches die zich willen onderscheiden in het coachlandschap dankzij diepgaande kennis, en ervaring met, veelzijdige profielen. Denk aan: creatieve generalisten, multipotentials, polymaths, hoogbegaafden, mensen met ADD, HSP, HSS.