Een coach, adviseur of begeleider bij wie je jezelf als ‘creatieve generalist’ niet moet uitleggen. Klinkt zalig niet?
Deze professionals hebben weliswaar elk hun eigen insteek, stijl en specialisaties, maar hebben één ding gemeenschappelijk: ze hebben een ‘boon’ voor creatieve generalisten en volgden (o.a.) opleiding bij Silvia.

Silvia is de bezielster van de ‘Creatieve Generalist’ en is gefascineerd door tegenstellingen, ‘en-en-en’ verhalen en eigenlijk alles wat niet in één hokje te plaatsen is. Dat werd dan ook meteen de rode draad in haar ondernemen. Zo werd ze professionele coach voor creatieve generalisten. Het haar niet meer los: ze is vastbesloten om haar collega-generalisten bewust te maken van hun talenten en hen te helpen hun potentieel waar te maken. Om in deze missie nog meer impact en bereik te hebben, liet ze zich omringen door de fantastische mensen hierboven, het coachnetwerk van de Creatieve Generalist!

Daarnaast sloeg ze de handen in elkaar met filosoof en auteur Ivo Brughmans en schreef ze het boek ‘Paradoxaal Coachen, Hoe je tegenstellingen tot kracht maakt in leven, werk en teams’. 

 

Nathalie Delporte

Regio: Vlaamse Ardennen en ruime omgeving. Ook Gent.
#loopbaanbegeleiding #wandercoaching #talenten

→ MEER OVER NATHALIE

Nathalie helpt je rode draden te vinden tussen al jouw interesses, talenten en rollen. Wat geeft je energie en hoe kan je dit vertalen naar de ideale job en context? Als generalist weet Nathalie wat het is om telkens opnieuw te zoeken naar de juiste balans en wil ze ook andere generalisten daarin ondersteunen. Met haar ga je op stap in de natuur, kom je in beweging en krijg je zo nieuwe inzichten.

 

 

Inge Van Waesberghe

Regio: Asse en Aalst
#loopbaanbegeleiding #talenten

→ MEER OVER INGE

Inge ondersteunt jou in de beweging naar zinvol en passend werk. Elk gesprek is een uitnodiging om bewuster te worden, om tot actie over te gaan én mild te (leren) kijken. Want, durven we niet té vaak onszelf de dieperik in te denken? Inge helpt jou ook in contact te komen met wat jou drijft, en wat jouw waarden en talenten zijn.

 

 

 

Nele Pessemier

Regio: Pajottenland
#loopbaanbegeleiding #talenten #wandelcoaching

→ MEER OVER NELE

De rode draad in Nele’s talrijke interesses: mensen in hun kracht zetten!
Al wandelend in de natuur gaan we op zoek naar een loopbaan die bij jou past, naar manieren waarop je jouw interesses kan bundelen of combineren, naar de stappen die je nu al kan zetten richting meer goesting en voldoening in je werk.

 

 

Sofie Leemans

Regio: worldwide! Online dus.
#loopbaanbegeleiding #talenten #burn-out #perfectionisme #online coaching

→ MEER OVER SOFIE

Als rasechte creatieve generalist ging er voor Sofie een wereld open toen ze voor het eerst hoorde over ‘liminality’ (een ander woord dat naar CG’en verwijst). En dat gevoel wil ze heel graag doorgeven aan anderen via haar ‘Follow Your Feet’-traject, dat je helpt jouw eigen, unieke weg te vinden. Benieuwd of er ook een klik is? Vraag een vrijblijvend ‘match-gesprek’ aan!

Veerle Mertens

Regio: Limburg
#loopbaanbegeleiding #burn-out

→ MEER OVER VEERLE

Contact maken – met jezelf of die belangrijke ander – dat is waar het bij Veerle allemaal om draait. Deze creatieve generalist met een enorme voorliefde voor communicatie in al haar facetten, helpt je om woorden te geven aan datgene dat zich soms moeilijk laat vatten. Ze staat je graag bij in je zoektocht naar wat je drijft, tegenhoudt, stoort, raakt,… Want als je dat allemaal weet, kan je gerichte keuzes maken en uitgroeien tot de best mogelijke versie van jezelf.

 

Leen Van De Wouwer


Regio: Heusden-Zolder & Online (andere locaties mogelijk op afspraak)

→ MEER OVER LEEN

“Jezelf leren waarderen in alle facetten, geeft je inspiratie om een schitterende toekomst te ontwerpen.”
Blink uit in je veelzijdigheid – Leen coacht werknemers in hun veelzijdige loopbaan, ondernemers in hun veelzijdige onderneming en in hun veelzijdig leven.

Veerle Steyaert

Regio: Gent
#communitymanager ‘creatieve generalist’

→ MEER OVER VEERLE

Veerle zet haar strategische en ontrafelaarstalenten in binnen het netwerk. Zij is diegene die er over waakt dat de online community gebruiksvriendelijk en overzichtelijk blijft. Daarnaast voedt ze de community ook inhoudelijk en leidt ze de jaarlijkse offline ontmoeting tussen de creatieve generalisten-leden in goede banen.

Met dank aan Karla Derwael voor de foto’s

 

Vraag hier je vrijblijvend kennismakingsgesprek aan:

2 + 10 =

Pin It on Pinterest

Share This