Een coach, adviseur of begeleider bij wie je jezelf als ‘creatieve generalist’ niet moet uitleggen. Klinkt zalig niet?
Deze professionals hebben weliswaar elk hun eigen insteek, stijl en specialisaties, maar hebben één ding gemeenschappelijk: ze hebben een ‘boon’ voor creatieve generalisten en volgden (o.a.) opleiding bij Silvia.

Sofie Leemans

Regio: worldwide! Online dus.
#loopbaanbegeleiding #talentcoaching #online coaching.

→ MEER OVER SOFIE

Als rasechte creatieve generalist ging er voor Sofie een wereld open toen ze voor het eerst hoorde over ‘liminality’ (een ander woord dat naar CG’en verwijst). En dat gevoel wil ze heel graag doorgeven aan anderen via haar ‘Follow Your Feet’-traject, dat je helpt jouw eigen, unieke weg te vinden. Benieuwd of er ook een klik is? Vraag een vrijblijvend ‘match-gesprek’ aan!

Ilse Schorrewegen

Regio: Lier
#loopbaanbegeleiding #hoogsensitiviteit #hoogbegaafdheid #beelddenken #introversie #leiderschap.

→ MEER OVER ILSE

Wil jij als creatief generalist van een professioneel kantelpunt in je leven een persoonlijk groeimoment maken? Wil jij kantelen naar meer voldoening en zingeving als werk- of ondernemer? Welkom in Lier, bij een Kantelaar.

Veerle Steyaert

Regio: Gent
#loopbaanbegeleiding #online coaching.

→ MEER OVER VEERLE

Veerle heeft haar creatief generalist zijn omarmd en raakt er nu niet meer over uitverteld. Ben je nog niet overtuigd hoe plezant het is om een creatieve generalist te zijn? Samen gaan we op zoek naar jouw unieke eigenschappen en talenten zodat ook jij wild enthousiast wordt over al je interesses en met meer passie en goesting in het leven kan staan!

Nele Pessemier

Regio: Pajottenland
#loopbaanbegeleiding #talentcoaching #wandelcoaching.

→ MEER OVER NELE

De rode draad in Nele’s talrijke interesses: mensen in hun kracht zetten!
Al wandelend in de natuur gaan we op zoek naar een loopbaan die bij jou past, naar manieren waarop je jouw interesses kan bundelen of combineren, naar de stappen die je nu al kan zetten richting meer goesting en voldoening in je werk.

 

 

Nathalie Delporte

Regio: Vlaamse Ardennen en ruime omgeving
#loopbaanbegeleiding #wandercoaching #talentcoaching

→ MEER OVER NATHALIE

Nathalie helpt je rode draden te vinden tussen al jouw interesses, talenten en rollen. Wat geeft je energie en hoe kan je dit vertalen naar de ideale job en context? Als generalist weet Nathalie wat het is om telkens opnieuw te zoeken naar de juiste balans en wil ze ook andere generalisten daarin ondersteunen. Met haar ga je op stap in de natuur, kom je in beweging en krijg je zo nieuwe inzichten.

 

 

Inge Van Waesberghe

Regio: Asse en Aalst
#loopbaanbegeleiding #talentcoaching

→ MEER OVER INGE

Inge ondersteunt jou in de beweging naar zinvol en passend werk. Elk gesprek is een uitnodiging om bewuster te worden, om tot actie over te gaan én mild te (leren) kijken. Want, durven we niet té vaak onszelf de dieperik in te denken? Inge helpt jou ook in contact te komen met wat jou drijft, en wat jouw waarden en talenten zijn.

 

 

Nele Van Eyken

Regio: Leuven
#loopbaanbegeleiding #talentcoaching #studenten

→ MEER OVER NELE

‘Prettige Rebel’ Nele is talentencoach, en staat ook wel bekend als de Professionele Complimentengever. Ze begeleidt ondernemende multipotentials of creatieve generalisten om hun verborgen talenten, grootse dromen en knettergekke ideeën zichtbaar en actief te maken.

 

Silvia is de bezielster van de ‘Creatieve Generalist’ en omschrijft zichzelf als ‘coach voor wie niet in een vakje past’. Zelf expert in het hebben van vele interesses en het snel verveeld zijn, besloot ze in 2014 te springen: ze zou zelf haar ideale loopbaan gaan uitvinden. 

 

Ze werd professionele coach voor creatieve generalisten. Sindsdien laat het haar niet meer los: ze is vastbesloten om haar collega-generalisten bewust te maken van hun talenten en hen te helpen hun potentieel waar te maken. Om in deze missie nog meer impact en bereik te hebben, liet ze zich omringen door de fantastische mensen hierboven, het coachnetwerk van de Creatieve Generalist!

 

Pin It on Pinterest

Share This