Eerstvolgende workshop: 13 augustus – Vind de job/opdracht die bij je past

Coachnetwerk

Zoek de juiste match voor jou!

Coachnetwerk

Een coach, adviseur of begeleider bij wie je jezelf als ‘creatieve generalist’ niet moet uitleggen. Klinkt zalig niet?
Deze professionals hebben weliswaar elk hun eigen insteek, stijl en specialisaties, maar hebben één ding gemeenschappelijk: ze hebben een ‘boon’ voor creatieve generalisten en volgden (o.a.) opleiding bij Silvia.

Silvia Derom

Silvia is de bezielster van de ‘Creatieve Generalist’ en is gefascineerd door tegenstellingen, ‘en-en-en’ verhalen en eigenlijk alles wat niet in één hokje te plaatsen is. Dat werd dan ook meteen de rode draad in haar ondernemen. Zo werd ze professionele coach voor creatieve generalisten. Het laat haar niet meer los: ze is vastbesloten om haar collega-generalisten bewust te maken van hun talenten en hen te helpen hun potentieel waar te maken. Om in deze missie nog meer impact en bereik te hebben, liet ze zich omringen door de fantastische mensen hieronder, het coachteam van de Creatieve Generalist!

Daarnaast sloeg ze de handen in elkaar met filosoof en auteur Ivo Brugmans en schreef ze het boek ‘Paradoxaal Coachen, Hoe je tegenstellingen tot kracht maakt in leven, werk en teams.’.

Nathalie Delporte

Regio: Vlaamse Ardennen & Gent.

#loopbaanbegeleiding #wandercoaching #talenten

Nathalie helpt je rode draden te vinden tussen al jouw interesses, talenten en rollen. Wat geeft je energie en hoe kan je dit vertalen naar de ideale job en context? Als generalist weet Nathalie wat het is om telkens opnieuw te zoeken naar de juiste balans en wil ze ook andere generalisten daarin ondersteunen. Met haar ga je op stap in de natuur, kom je in beweging en krijg je zo nieuwe inzichten.

Liesbeth Marckx

Regio: Gent & online

#loopbaanbegeleiding #ondernemers #hoogbegaafdheid #neurodiversiteit

Liesbeth is professioneel coach sinds 2012 en heeft intussen +7000 uren op de coachingteller. Ze werkt vooral met ondernemers, leidinggevenden en creatieven en heeft een extra boon voor al wie anders bedraad is, voor diepe voelers en snelle denkers. Hoe complexer en gelaagder je verhaal, hoe liever ze ermee aan de slag gaat. Liesbeth gaat prat op een hoogstpersoonlijke aanpak en start met jou graag daar waar de standaard theorietjes en boekenwijsheden stoppen.

Sofie Leemans

Regio: worldwide! Online dus.

#loopbaanbegeleiding #perfectionisme #burn-out #talenten #bore-out

Als rasechte creatieve generalist ging er voor Sofie een wereld open toen ze voor het eerst hoorde over ‘liminality’ (een ander woord dat naar CG’en verwijst). En dat gevoel wil ze heel graag doorgeven aan anderen via haar ‘Follow Your Feet’-traject, dat je helpt jouw eigen, unieke weg te vinden. Benieuwd of er een klik is? Vraag een vrijblijvend ‘match-gesprek’ aan!

Leen Van de Wouwer

Regio: Heusden-Zolder & online (andere locaties op afspraak)

#loopbaanbegeleiding #ondernemers #waarderendleiderschap #talenten #stress

Samen met Leen onderzoek je jouw veelzijdigheid in al haar facetten, zodat je de kwaliteiten hiervan kan waarderen en valkuilen kan herkennen. Door op een andere manier te leren kijken naar jezelf, maak je het mogelijk om, verwonderd en met volle goesting, nieuwe stappen te zetten in je leven en loopbaan. Zo kan ook jij uitblinken in jouw veelzijdigheid.

Jennifer Coppieters

Regio: Halle & online

#loopbaanbegeleiding #ondernemers #hoogbegaafdheid #neurodiversiteit

Bij Jenni hebben creatieve generalisten een gevoel van thuiskomen. Samen met haar ontdek (en omarm) je jouw veelzijdigheid en laat je je ondergesneeuwde passies en verlangens weer naar boven drijven. Zo bereik je stap voor stap je full potential. Talenten nemen een centrale plaats in tijdens haar sessies (net als humor trouwens). Als vrouw met 101 rollen weet ze als geen ander te spelen met ogenschijnlijke tegenstellingen en begeleidt ze jou in het ontdekken van de jouwe.

Wieneke Claeys

Regio: Merelbeke & online

#loopbaanbegeleiding #talenten #midlife #innerlijk leiderschap #systeemopstellingen

Wieneke laat je anders kijken naar je leven wanneer je innerlijke gps het spoor bijster lijkt. Je (her)ontdekt onvermoede of vergeten talenten, je omarmt je veelzijdigheid en samen ontrafelt ze met jou je complexe puzzel. Vanuit haar eigen veelkleurige levensloop, houdt ze je via opstellingen en met humor een spiegel voor. In diepzinnige speelsheid ontwar je samen je paradoxen en vol verbeelding kijk je vooruit naar een energiek en gebalanceerd en-en-verhaal dat stilletjes opdoemt aan de horizon…

Ik wil graag in gesprek met jullie!

Dank aan Karla Derwael voor de foto’s – foto Jenni: CAPPture – foto Liesbeth: Annick Claeys