MULTI WAY OF LIFE

Een optimaal geprikkelde creatieve generalist is energiek, geïnspireerd maar toch gefocust, en voelt zich verbonden met zijn omgeving. Wil jij dat ook?

Bore-out

 

Soms denk je dat je ‘moet leren tevreden zijn met wat je hebt’. Of sus je jezelf met de gedachte dat het niet elke dag ‘feest’ kan zijn. Het leven is niet altijd rozengeur en maneschijn, dat klopt. Maar laat het geen argument zijn om te stoppen met streven naar een leven dat bij je past.

Herken je dit?

 

 • Je slingert regelmatig tussen verveling en jezelf voorbij hollen.
 • Je verlangt naar meer rust in je hoofd.
 • Je wordt moe van jouw nood aan afwisseling.
 • Je zit vast in teveel denken, en je komt niet tot actie.
 • Je voelt je overprikkeld, maar je vindt het moeilijk om te weten wat er precies moet geschrapt of gedoseerd worden.
 • Je voelt niet genoeg uitgedaagd en je weet niet goed hoe dit aan te pakken.
 • Je maakte al eens een burn-out mee, waardoor je nu te hard op de rem staat voor alles.
 • Je begint te twijfelen aan jezelf.

Je bent niet alleen!

Deze thema’s zijn klassiekers in onze coachtrajecten. Veel klachten van creatieve generalisten hebben te maken met een niet-optimaal prikkelniveau. Denk maar aan chronische verveling, stress, burn-out,…

Ook ik merk dat het niet makkelijk is als creatieve generalist om optimaal geprikkeld te blijven. Het start met goed te weten wat voor jou voedende prikkels zijn, hoe je ze moet doseren en hoe je onder- en overprikkeling herkent.

Een leven creëren waar jij je als creatieve generalist een vis in het water voelt, kan alleen als je een goede ‘prikkelmanager’ wordt. De kennis, de tools en de vaardigheden die hierbij horen heb ik voor jou gebundeld in de cursus ‘Multi way of life’!

Maak gebruik van de lanceerprijs (150 euro)

Met deze ‘Multi way of life’ kan jij rekenen op:

 • Verdiepende kennis over wat het precies betekent om een creatieve generalist te zijn.
 • Hoe dit interageert/overlapt met andere kenmerken. Denk maar aan bv. hoogbegaafdheid, hoogsensitiviteit, introversie/extraversie.
 • Welke consequenties dit heeft op de manier waarop je je zaak/loopbaan uitbouwt.
 • Weten hoe ‘meer dan één ding’ te zijn zonder het gevoel te hebben dat je de grond onder je voeten verliest.
 • De nodige kennis over prikkels en hoe je aan slim prikkelmanagement doet.
 • Een preventietool bij uitstek om burn-outs en bore-outs te vermijden.
 • Beter snappen wat je nodig hebt om je te voelen lé-ven!
 • Een basis waar je op kan blijven terugvallen wanneer je merkt dat er ‘iets moet veranderen’. Voldoende geprikkeld blijven is nl. een continue evenwichtsoefening.

Wat je concreet krijgt:

 

 • Een duidelijk opgebouwde online cursus, waar je levenslang toegang tot hebt!
 • Een mengeling van (zeer behapbare) theorie, video’s, werkbladen en testimonials van collega- creatieve generalisten.
 • Audio’s die je kan downloaden (zoals voor ademhalings- en geleide meditatieoefeningen).
 • Een besloten forum waar je 24u/24u toegang tot hebt en vragen kan stellen.

Je kan deze cursus zien als:

 

 • Preventief: er is op dit moment niet echt een groot ‘probleem’, en je wil dat graag zo houden (geen burn-out of bore-out voor jou!). Je wil graag ontdekken waar je nog dingen kan verbeteren. De cursus heeft verschillende ‘lagen’ waardoor ook jij er veel zal kunnen uithalen! 
 • Curatief: je hebt last van onder- of overprikkeling en je wil werken aan een beter prikkelmanagement zodat je uit die negatieve spiraal kan stappen.
 • Als voorbereiding op een coaching: je verhoogt het inzicht in jouw situatie en je krijgt al heel wat tools aangereikt, waardoor je veel gerichter kan gaan werken met je coach (lees: je bespaart tijd en geld).
 • Als ondersteuning tijdens een coaching: Je werkt hierdoor gerichter en efficiënter (minder sessies nodig!), bovendien heb je ondersteuning waar je op kan terugvallen tussen jouw coachsessies in.
 • Als ‘onderhoud’. Je volgde reeds een coachtraject, maar je wil graag ‘on top of things’ blijven en je blijven ondersteund voelen. Je kan ook korter op de bal inspelen op signalen van over- of onderprikkeling. 

 

Mezelf voeden met de juiste prikkels


Happy creatieve generalisten!

 

Toen ik zoveel jaren terug voor het eerst een info-avond volgde bij Silvia over de ‘creatieve generalist’ ging voor mij het licht aan. Eindelijk begreep ik het! Ik hing aan haar lippen, Silvia was voor mij de expert in een gebied waar ik nog nooit van gehoord had! En tegelijk was het zo eenvoudig, ze bracht ervaring, literatuur, onderzoeksinfo en de meest onnozele praktische voorbeelden samen alsof het niets was. In de jaren erop, volgde ik verschillende workshops en opleidingen, en voor mij klopte het allemaal, het kroop in mijn vel, en ik hang nog steeds aan haar lippen.
Silvia is een wandelende bibliotheek, ze put uit jaren ervaring, en ze spreekt en schrijft over haar core business alsof ze nooit wat anders gedaan heeft. Dankbaar!

– Nathalie Delporte

De ‘creatieve generalist’ is voor mij een aanknopingspunt, aanspreekpunt, inspiratiebron, biedt herkenning en nieuwe perspectieven. Het geeft mij tevens het gevoel tot een groter geheel te behoren, een geheel waarbij het ok is om gewoon jezelf te kunnen zijn en waar je leert inzien dat je tal van kwaliteiten hebt die ook zinvol zijn op de arbeidsmarkt. Grote fan dus :-)!

– Kelly Snoeck

 Wat mij betreft: inspiratie, motivatie en euhm,… het gevoel niet alleen te zijn 🙂

– Jolien Vandenbroele

Toen ik Silvia’s uiteenzetting over de creatieve generalist voor het eerst hoorde, vielen voor mij alle puzzelstukjes in elkaar. Eindelijk kon ik wat anderen zagen als een gebrek aan consistentie in mijn werk en leven ombuigen naar iets om te omarmen. Het bleek zelfs een sterkte. De verschillende trainingen die ik intussen bij haar volgde rond het thema boden me toegankelijke en heel praktische handvatten om zelf mee aan de slag te gaan. Ze verbindt met gemak de ‘losse eindjes’ en brengt haar kennis en inzichten op een dynamische manier over.
Dankbaar voor alles wat ik al van haar heb kunnen leren en nog steeds leer.

– Nele Pessemier

Wie maakte deze cursus?

 

 

Hey! Ik ben Silvia. Coach, trainer, auteur en online ondernemer. Ik maakte van mijn fascinatie voor tegenstellingen, ‘en-en-en’ verhalen en eigenlijk alles wat niet in één hokje te plaatsen is, mijn specialiteit. Ik zet sinds 2014 creatieve generalisten, mensen met een breed interesseveld, op de kaart en schreef  in 2020 het boek ‘Paradoxaal Coachen’.

Het allerliefste ga ik in het leven op ontdekking naar nieuwe dingen en ervaringen, en tegelijkertijd ben ik snel overrompeld ;-).

Deze dans tussen afwisseling en rust is er eentje waar ik ondertussen +500 creatieve generalisten in begeleidde.

 

Misschien zit jij nog met een vraag?

 

Wat als ik reeds coaching volgde?

Deze cursus is perfect als verdieping en/of onderhoud. Meestal heb je na een coachtraject actiepunten en dingen waarmee je aan de slag wil, en deze cursus ondersteunt jou daarbij. Streven naar een optimaal geprikkeld leven is nooit echt ‘af’, jouw noden zijn steeds in beweging. Nu heb je een cursus waar je steeds naar kan terugkeren.

Wat als ik interesse heb in dit thema als leidinggevende, of als hulpverlener?

Hoe lang heb ik toegang tot het materiaal?

Zolang deze cursus blijft bestaan, heb jij er toegang toe!

Wat als ik behoefte heb aan ondersteuning? 

Op het besloten forum kan je steeds terecht met vragen. Is een intensievere begeleiding nodig, en/of is de vraag niet meteen in de ‘scope’ van de cursus, dan kan ik je in contact brengen met één van onze coaches voor een intake.

Ik heb niet echt een ‘probleem’, is deze cursus dan ook voor mij?

Absoluut! Inzicht krijgen in wat je grootste troeven zijn als creatieve generalist, en weten hoe je jezelf best ‘voedt’ zodat jij op je best kan zijn, zal jou veel brengen. Ook al heb je momenteel niet echt last van iets. Meer zelfs, zo voorkom je dat je in de toekomst (eventueel) vast komt te zitten. Heel slim bezig dus!

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This