MULTI WAY OF LIFE

Leer hoe je als creatieve generalist optimaal geprikkeld blijft.

Multi way of life

Voor wie?

Ben je een creatieve generalist en heb je soms moeite om optimaal geprikkeld te blijven? Voel je je soms overweldigd of juist verveeld of een combinatie van beide (ja ja, dat kan!)? Dan is de cursus ‘Multi Way of Life’ iets voor jou!
 

Energiek & geïnspireerd

Deze cursus, ontwikkeld door creatieve generalisten-expert Silvia, biedt 13 modules in een online leeromgeving waarmee je leert hoe je jouw veelzijdigheid en behoefte aan afwisseling kunt omarmen en omzetten in kracht. Je leert hoe je (voor jou) voedende prikkels kunt herkennen, doseren en gebruiken om te blijven groeien en vooruit te komen.

Hey! Ik ben Silvia.

Coach, trainer, auteur en online ondernemer. Ik maakte van mijn fascinatie voor tegenstellingen, ‘en-en-en’ verhalen en eigenlijk alles wat niet in één hokje te plaatsen is, mijn specialiteit. Ik zet sinds 2014 creatieve generalisten, mensen met een breed interesseveld, op de kaart en schreef in 2020 het boek ‘Paradoxaal Coachen’ waar ik de lezer leer spelen met tegenstellingen.

Het allerliefste ga ik in het leven op ontdekking naar nieuwe dingen en ervaringen, en tegelijkertijd ben ik snel overrompeld ;-). Deze dans tussen afwisseling en rust is er eentje waar ik ondertussen +500 creatieve generalisten in begeleidde.

Silvia Derom

Optimaal geprikkeld zijn, hoe doe je dat?

Jezelf snappen

In de cursus behandelen we onder andere wat het precies betekent om een creatieve generalist te zijn en hoe dit interageert met eventuele andere kenmerken zoals hoogbegaafdheid, hoogsensitiviteit en high sensation seeking.

Preventie burn-out/bore-out

We bespreken hoe je jouw loopbaan of onderneming variatieproof kan maken en hoe je jouw tegenstrijdige behoeften kunt omzetten naar een stevig fundament. Ook leer je hoe je onder- en overprikkeling kunt herkennen en voorkomen. In die zin is deze cursus ook een preventietool voor burn-out en bore-out.

Een mentor for life

Met deze cursus krijg je levenslang toegang tot de online leeromgeving en kun je Silvia om hulp vragen via het privéforum. Investeer in jezelf en vind jouw multi way of life!

De ‘creatieve generalist’ is voor mij een aanknopingspunt, aanspreekpunt, inspiratiebron, biedt herkenning en nieuwe perspectieven. Het geeft mij tevens het gevoel tot een groter geheel te behoren, een geheel waarbij het ok is om gewoon jezelf te kunnen zijn en waar je leert inzien dat je tal van kwaliteiten hebt die ook zinvol zijn op de arbeidsmarkt. Grote fan dus :-)!

Kelly Snoeck

Toen ik Silvia’s uiteenzetting over de creatieve generalist voor het eerst hoorde, vielen voor mij alle puzzelstukjes in elkaar. Eindelijk kon ik wat anderen zagen als een gebrek aan consistentie in mijn werk en leven ombuigen naar iets om te omarmen. Het bleek zelfs een sterkte. De verschillende trainingen die ik intussen bij haar volgde rond het thema boden me toegankelijke en heel praktische handvatten om zelf mee aan de slag te gaan. Ze verbindt met gemak de ‘losse eindjes’ en brengt haar kennis en inzichten op een dynamische manier over.
Dankbaar voor alles wat ik al van haar heb kunnen leren en nog steeds leer.

Nele Pessemier

Toen ik zoveel jaren terug voor het eerst een info-avond volgde bij Silvia over de ‘creatieve generalist’ ging voor mij het licht aan. Eindelijk begreep ik het! Ik hing aan haar lippen, Silvia was voor mij de expert in een gebied waar ik nog nooit van gehoord had! En tegelijk was het zo eenvoudig, ze bracht ervaring, literatuur, onderzoeksinfo en de meest onnozele praktische voorbeelden samen alsof het niets was. In de jaren erop, volgde ik verschillende workshops en opleidingen, en voor mij klopte het allemaal, het kroop in mijn vel, en ik hang nog steeds aan haar lippen.
Silvia is een wandelende bibliotheek, ze put uit jaren ervaring, en ze spreekt en schrijft over haar core business alsof ze nooit wat anders gedaan heeft. Dankbaar!

Nathalie Delporte

CONCREET KRIJG JIJ…

  • Een duidelijk opgebouwde online cursus, waar je levenslang toegang tot hebt!
  • Een mengeling van (zeer behapbare) theorie, video’s, werkbladen en testimonials van collega- creatieve generalisten.
  • Audio’s die je kan downloaden (zoals voor ademhalings- en geleide meditatieoefeningen).
  • Een coaching- en mentoring ruimte waar je 24u/24u gebruik van kan maken (via het forum + chatfunctie).

… En dat allemaal voor 150 euro incl.btw!

Misschien zit jij nog met een vraag?

FAQ

Wat als ik reeds coaching volgde?

Deze cursus is perfect als verdieping en/of onderhoud. Meestal heb je na een coachtraject actiepunten en dingen waarmee je aan de slag wil, en deze cursus ondersteunt jou daarbij. Streven naar een optimaal geprikkeld leven is nooit echt ‘af’, jouw noden zijn steeds in beweging. Nu heb je een cursus waar je steeds naar kan terugkeren.

Wat als ik interesse heb in dit thema als leidinggevende, of als hulpverlener?
Hoe lang heb ik toegang tot het materiaal?
Zolang deze cursus blijft bestaan, heb jij er toegang toe!
Wat als ik behoefte heb aan ondersteuning?

Op het besloten forum kan je steeds terecht met vragen. Is een intensievere begeleiding nodig, en/of is de vraag niet meteen in de ‘scope’ van de cursus, dan kan ik je in contact brengen met één van onze coaches voor een intake.

Ik heb niet echt een ‘probleem’, is deze cursus dan ook voor mij?
Absoluut! Inzicht krijgen in wat je grootste troeven zijn als creatieve generalist, en weten hoe je jezelf best ‘voedt’ zodat jij op je best kan zijn, zal jou veel brengen. Ook al heb je momenteel niet echt last van iets. Meer zelfs, zo voorkom je dat je in de toekomst (eventueel) vast komt te zitten. Heel slim bezig dus!