Eerstvolgende workshop: 6 mei – Prikkels in de juiste dosis

Een generalist is meer dan een ‘duizendpoot’.

Creatieve generalisten of multipotentials zijn breed geïnteresseerd, nieuwsgierig, leren graag en snel, en zien verbanden waar anderen dat meestal niet zien. Gaat dit over jou?

In deze wereld waar ‘kiezen voor één ding’ het hoogste goed lijkt te zijn, helpen we jou om voluit te kiezen voor een multigefaceteerd leven en je talenten als creatieve generalist trots uit te dragen.

enthousiaste coachees

jaar ervaring

communityleden

Eerstvolgende workshop

Experts In Veelzijdigheid

28 maart – Meer energie en flow dankzij jouw talenten

Ik kan alles, maar ook weer niets…

Vaak horen we creatieve generalisten zeggen: ‘ik heb geen echt talent’. Niets is minder waar. Leer jouw unieke talenten als CG zien en breng van daaruit meer energie en flow in jouw persoonlijke en professionele leven.

Silvia

Oprichtster van de ‘creatieve generalist’

Ik mocht al meer dan 500 creatieve generalisten coachen en sta nog dagelijks versteld van het potentieel van deze uitzonderlijke groep mensen. Ik maak hen sinds 2014 bewust(er) van hun talenten en reik hen tools aan om die om te zetten naar de praktijk. Ik ben zelf van het type ‘undercover generalist’.

Benieuwd naar jouw type?

Gezien in:

Klaar om te starten?

3 maanden lidmaatschap voor 27€

Voel je gezien, begrepen en ondersteund in alle facetten van je veelzijdige leven!

De onderwerpen

Creatieve Generalist – Waaruit bestaat jouw membership?

Dit krijg je

Workshops op maat van jouw uitdagingen

Strategieën én scripts

Een community van gelijkgestemden

Extra's

  • Brainfood in de maandelijkse email
  • Kortingen en voorrang voor exclusieve events

Ik ben nog maar vijf minuten bezig geweest met de cursus, en het heeft mijn leven al veranderd. En het is de tweede keer in een paar maanden tijd dat ik op één van jouw platformen zo’n ervaring heb!

Bieke

De ‘creatieve generalist’ is voor mij een aanknopingspunt, aanspreekpunt, inspiratiebron, biedt herkenning en nieuwe perspectieven. Het geeft mij tevens het gevoel tot een groter geheel te behoren, een geheel waarbij het ok is om gewoon jezelf te kunnen zijn en waar je leert inzien dat je tal van kwaliteiten hebt die ook zinvol zijn op de arbeidsmarkt. Grote fan dus :-)!

Kelly

Toen ik zoveel jaren terug voor het eerst een info-avond volgde bij Silvia over de ‘creatieve generalist’ ging voor mij het licht aan. Eindelijk begreep ik het! Ik hing aan haar lippen, Silvia was voor mij de expert in een gebied waar ik nog nooit van gehoord had! In de jaren erop, volgde ik verschillende workshops en opleidingen, en voor mij klopte het allemaal, het kroop in mijn vel, en ik hang nog steeds aan haar lippen. Silvia is een wandelende bibliotheek, ze put uit jaren ervaring, en ze spreekt en schrijft over haar core business alsof ze nooit wat anders gedaan heeft. Dankbaar!

Nathalie

Probeer het 7 dagen uit!

Vind je je gading niet bij ons?

Dan betalen we jouw bijdrage met plezier terug!