Eerstvolgende workshop: 20 juni – Omgaan met keuzestress

THUIS IN VEELZIJDIGHEID

Online cursus voor hulpverleners, HR en leidinggevenden

Verdiep je in veelzijdigheid… en groei als mens én professional

Met de pet op van coach/hulpverlener:

✓ Zet jouw radar aan voor doelgroepen die te maken hebben met ‘veelheid’ (creatieve generalisten, hoogbegaafden, millenials, …)
✓ Zet jouw radar aan voor typische vragen die te maken hebben met complexiteit en veelheid (denk aan keuzestress, niets afmaken en van het ene naar het andere hoppen; veel ideeën hebben, maar er niets concreets mee doen; slingeren tussen onderprikkeling en overprikkeling; …)
✓ Leer hoe je deze doelgroepen kan aantrekken en vervolgens kan empoweren door hen een beter inzicht te geven in hun sterktes en specifieke behoeftes.

Voor jou persoonlijk, ontdek:

✓ Of je zelf een multipassionate coach bent en wat voor type dan precies;

✓ Hoe dit interageert/overlapt met andere kenmerken. Denk maar aan bv. hoogbegaafdheid, hoogsensitiviteit, introversie/extraversie;

✓ Welke consequenties dit heeft op de manier waarop je je zaak/loopbaan uitbouwt.

Schrijf je nu in en maak je begeleiding future-proof!

(↠ 149 euro excl. btw)

 

 

Toegang tot deze online leeromgeving brengt jou:

☑ Een heel duidelijk beeld van doelgroepen die te maken hebben met ‘veelheid’ (hun kenmerken, hun sterktes en waar zij wakker van liggen);
☑ Inzicht in typische belemmerende overtuigingen die hier vaak  opduiken;
☑ Inzicht in de de grootste misverstanden die over deze doelgroepen heersen;
☑ Een deep dive in het profiel van de ‘verbinders’ (vaak ook ‘bruggenbouwers’ genoemd);
☑ Inzicht in hoe je een creatieve generalist het gevoel geeft dat je hem/haar begrijpt (inclusief een lijstje met prikkeldraadwoorden!);
☑ Naar de opname van de masterclass over de combinatie hoogsensitiviteit en high sensation seeking met Saskia Klaaysen, auteur van ‘Prikkels bijten niet’;

Krijg meteen toegang →


Happy coaches!

Silvia en ik zijn ongeveer gelijktijdig als zelfstandig coach en ondernemer gestart. Van bij de start was ik geïntrigeerd en geïnteresseerd door de keuze voor ‘de creatieve generalist’ als ankerpunt van haar professionele activiteiten. Silvia is een kampioen in het aanbrengen van een theoretisch concept op een heel toepasselijke behapbare manier. Dankzij haar opleidingen leerde ik mezelf nog beter kennen als creatieve generalist en als coach. Silvia is heel gul in het delen van haar kennis en wijsheid. Om van de boekenreferenties nog maar te zwijgen!

– Inge Van Waesberghe

Toen ik Silvia’s uiteenzetting over de creatieve generalist voor het eerst hoorde, vielen voor mij alle puzzelstukjes in elkaar. Eindelijk kon ik wat anderen zagen als een gebrek aan consistentie in mijn werk en leven ombuigen naar iets om te omarmen. Het bleek zelfs een sterkte. De verschillende trainingen die ik intussen bij haar volgde rond het thema boden me toegankelijke en heel praktische handvatten om zelf mee aan de slag te gaan, samen met mijn klanten. Ze verbindt met gemak de ‘losse eindjes’ en brengt haar kennis en inzichten op een dynamische manier over.
Dankbaar voor alles wat ik al van haar heb kunnen leren en nog steeds leer.

– Nele Pessemier

Ik ben enorm dankbaar dat Silvia op mijn pad gekomen is. Als coach en als collega. Silvia begrijpt als geen ander de kunst van het ontrafelen. Ze brengt samenhang in mijn soms nogal onsamenhangende gedachten en haalt de kern eruit. Ze slaagt er ook telkens in om concepten (en mensen) aan elkaar te linken en op een heel down to earth manier over te brengen.

– Sofie Leemans

De opleidingen van Silvia zijn een aanrader voor mensen die écht out-of-the-box willen leren, denken en werken met hun klanten en die zelf ook out-of-the-boxdenkers of-doeners zijn. Silvia is even genereus met kennis en methodieken als met menselijke warmte. Niet enkel haar aanpak is origineel, ook de plekken waar ze je mee naartoe neemt en de mensen uit haar netwerk waarmee ze je in contact brengt, wijken serieus af van de platgetreden paden. Een heerlijke verademing…

– Ilse Schorrewegen

Toen ik zoveel jaren terug voor het eerst een info-avond volgde bij Silvia over de ‘creatieve generalist’ ging voor mij het licht aan. Eindelijk begreep ik het! Ik hing aan haar lippen, Silvia was voor mij de expert in een gebied waar ik nog nooit van gehoord had! En tegelijk was het zo eenvoudig, ze bracht ervaring, literatuur, onderzoeksinfo en de meest onnozele praktische voorbeelden samen alsof het niets was. In de jaren erop, volgde ik verschillende workshops en opleidingen, en voor mij klopte het allemaal, het kroop in mijn vel als mens, als coach, en ik hang nog steeds aan haar lippen.
Silvia is een wandelende bibliotheek, ze put uit jaren ervaring, en ze spreekt en schrijft over haar core business alsof ze nooit wat anders gedaan heeft. Dankbaar!

– Nathalie Delporte

Silvia is heel gul in het delen van kennis, niet zoals vele opleidingen waar je met het gevoel achterblijft dat de opleiders toch nog meer weten en het achterste van hun tong niet laten zien. Als persoon is ze zeer joviaal en toegankelijk, wat meteen voor een heel veilige leeromgeving zorgt. Ze is geen coach die vanop een voetstuk staat te vertellen wat ze allemaal weet. Sterker nog, ze geeft deelnemers het gevoel dat zij ook nog van hen kan leren en dat is heel aangenaam. Verwacht zeer praktische, bruikbare tools en niet enkel abstracte kennis.

– Veerle Mertens

 

Misschien zit jij nog met een vraag?

 

Wat als ik ook interesse heb in jouw Multipassionate Coaching Academy?

Mocht je na het volgen van dit programma zin krijgen in meer, dan kan je toetreden tot de MCA met 149 euro korting! Je leest het goed, zo krijg jij je investering gewoon integraal terug!

Hoe lang heb ik toegang tot het materiaal?

Zolang deze cursus blijft bestaan, heb jij er toegang toe!