Ontdek jouw rode draad

Creatieve generalisten hebben niet genoeg aan één interessegebied of domein. Soms hebben ze zelfs zoveel verschillende interesses, dat ze het gevoel krijgen ‘versplinterd’ te geraken. Ze weten niet met wat eerst te beginnen of geraken gefrustreerd dat er maar 24u in een dag zijn. Hoe verscheiden de interessegebieden ook lijken, vaak is er een rode draad te ontdekken in hun verhaal. Een soort overkoepeld thema zeg maar. Dit ontdekken brengt niet alleen rust in het hoofd, maar het dient ook als een soort kompas bij studie- of loopbaankeuzes. Bovendien hebben ze zo ook een coherent verhaal te brengen bij sollicitaties, netwerkmomenten, en andere contexten waarbij je jezelf presenteert aan de buitenwereld. In deze workshop komen de verschillende manieren waarop een rode draad zich kan manifesteren aan bod en worden tools aangereikt om deze te traceren.

Dit programma kan als lezing of als workshop geboekt worden. Meestal wordt er gekozen voor een reeks van 3 dagdelen als het gaat over een interactieve formule.

KMO portefeuille

Zelfstandigen en vrije beroepers kunnen bij mij gebruik maken van de KMO-portefeuille. De Vlaamse overheid erkent mij daarvoor als dienstverlener voor de pijlers ‘Advies’ en ‘Opleiding’.

Sinds 1 april 2016 bedraagt de subsidie voor opleiding 40% voor kleine ondernemingen en 30% voor middelgrote ondernemingen. Jaarlijks kan u voor een kleine onderneming tot €10.000 en voor een middelgrote onderneming tot €15.000 subsidies aanvragen ter ondersteuning van u opleidings- en advieskosten.

Lees meer over de KMO-portefeuille.

WENS JE MEER INFO?

Recente berichten

Is zelfkennis een fabeltje?

Is zelfkennis een fabeltje?

Ik heb een talentenprofiel. Nee, eigenlijk drie. Ik heb een Big 5 profiel. Een mapping van mijn top 5 waarden. Een persoonlijkheidsanalyse volgens het Enneagram (type 4-7-9 by the way). En oké, laat ik het maar toegeven, ik heb ooit ook eens een geboortehoroscoop...

Lees meer
Een ondernemer die zich uitleeft in alles wat nieuw is

Een ondernemer die zich uitleeft in alles wat nieuw is

Eén van de leuke dingen aan het uitsturen van een nieuwsbrief is de reacties die ik daarop krijg. Soms zijn dat aanmoedigingen, bedenkingen, ideeën, … Maar soms zijn het ook verhalen. Mensen die een stukje met me willen delen over hun leven, over hoe zij...

Lees meer

Agenda

Training 'Maak het potentieel van jouw coachee zichtbaar'- 13 + 14 mei 2019
>> Meer info

Pin It on Pinterest

Share This