Rode draden festival

 

 

 

 

Wie mij al een tijdje volgt heeft ongetwijfeld de magische twee woorden ‘rode draad’ al horen vallen. Af en toe zelfs ‘rode draden’, want ja, als creatieve generalist ben ik nu eenmaal dol op de meervoudsvorm!

 

Maar wat bedoel ik daar nu mee???

Alhoewel het vaak niet meteen zichtbaar is, zijn er lijnen, of draden te bespeuren tussen jouw vele interesses. Dat overkoepelende kan hem zitten in een thema, idee, filosofie, drijfveer, doelgroep, enz. Omdat het antwoord vaak in verrassende hoeken ligt, kijken vele creatieve generalisten er in eerste instantie over.

 

Waarom is het ontdekken van jouw rode draad belangrijk?

Dat vinden van een rode draad, het is uiteraard geen sport op zich (hoewel dat ontrafelen een zeer leuke bezigheid kan zijn!).  Waartoe dient het dan wel?

  • Het vormt het hart van jouw identiteit als generalist
  • Het helpt je om jouw veelheid samen te vatten
  • Het kan een vervanging zijn voor de veelgevreesde vraag ‘wat is jouw niche?’
  • Het helpt jou anderen mee te nemen in jouw verhaal
  • Het dient als kompas in jouw loopbaan

Rode draden dienen dus niet allemaal hetzelfde doel (bv. wil jouw ‘waarom’ kennen of wil je weten hoe je een merk kan neerzetten?) en komen in verschillende soorten en maten. Ook het zoeken ernaar vergt een bepaalde houding, iets tussen ‘ik-ga-pas-opgelucht-ademhalen-als-ik-die-rode-draad-gevonden-heb’ en ‘die-rode-draad-kan-mij-geen-moer-schelen’.

Dat is allemaal zo een ongelooflijk-boeiende materie en ik heb ondertussen zoveel inspirerende voorbeelden mogen zien, dat ik sta te popelen dit met jullie te delen!!!

Daarom organiseer ik een HEUS RODE DRADEN FESTIVAL. En het kost jou… niets!

Dit feestje vieren we virtueel samen, tussen zondag 2/6 en vrijdag 7/6. Het enige dat jij moet doen is mij vertellen naar welk mailadres ik je al die creatieve generalisten-brainfood mag sturen:

Met dit ticket word jij 6 dagen lang ingewijd in de wereld van de Rode Draden, inclusief tips, tricks en voorbeelden, én word je ook toegelaten tot een besloten Facebookgroep speciaal opgericht voor dit Rode draden Festival, de ‘hoofdtent’ van het Festival zeg maar. Verwacht je aan een paar Facebook Lives om van te smullen ;-). Als je je inschrijft, mis je hiermee vanaf nu ook geen enkele andere creatieve generalisten-candy meer! 

(Deelname aan de Facebookgroep is uiteraard maar optioneel, ook als je bv. geen Facebookaccount hebt, of je je liever niet aanmeldt in de groep, zal je veel halen uit deze 6-daagse.)

Opgelet, alleen wie ingeschreven is, krijgt een toegangsticket.

 

 

Pin It on Pinterest

Share This