Eerstvolgende workshop: 20 juni – Omgaan met keuzestress

Voxer coaching

Een coach in je broekzak

Voxer coaching

Een coach in je broekzak hebben kan nu met Voxer. Dat  is een walkie-talkie app waar je in real time met mekaar kan communiceren. Zowel voice- als geschreven berichten zijn mogelijk. Het is niet alleen leuk, maar het is ook een coachtool met vele voordelen dat een aanvulling of zelfs een alternatief kan zijn voor het ‘klassieke’ coachen. De app is gratis en heel makkelijk in gebruik, je krijgt van mij sowieso ook nog een eenvoudig stappenplannetje ;-). Ik gebruik deze manier van werken voor verschillende thema’s. Welk thema momenteel ingepland staat, dat ontdek je onderaan deze pagina!

Wat is Voxer-coaching?

Coaching is een proces waarin we je helpen om te leren en groeien. Of je nu een persoonlijk, professioneel, of relationeel vraagstuk hebt, onze coaching helpt je om knopen te ontwarren en nieuwe energie vrij te maken. Voxer coaching is daar niet anders in, met het extra voordeel dat je vanop afstand wordt ondersteund en je je coach dus ‘meeneemt’ in de context die jij verkiest. Dat kan gezellig thuis zijn, maar ook op de werkvloer of in nog een andere omgeving die voor jouw leerproces van belang is.

Wat zijn de voordelen van Voxer-coaching?

Niemand zit op je te kijken en je bent in jouw vertrouwde omgeving. Dit laat diepgaande reflectie en introspectie toe.

Je ervaart veel vrijheid. Je kan tijdens de coaching ook nog andere dingen doen, zoals wandelen, wat prullen, in pyjama op de bank liggen...

Je kiest de communicatievorm die het beste voor je werkt: praten, schrijven, of een combinatie.

Je kan de tijd nemen om een vraag of opdracht te laten 'zakken'.

Je kan gecoacht worden terwijl je iets aan het doen bent en zo heel kort op de bal geholpen worden of feedback krijgen.

Pak het vast!

uitstelgedrag

Is er iets dat jij nu al een hele tijd uitstelt maar nochtans heel belangrijk voor je is? Heb je een project of doel voor ogen, maar geraak je ontmoedigd omdat je er geen vooruitgang in lijkt te boeken? Of wil je heel graag iets vastpakken maar voelt het tegelijkertijd te eng om te doen? Wat de reden van je uitstelgedrag ook is, het ‘gewoon doen’ advies blijkt niet te helpen. Maar wat als er nu iemand aan je zijde zou staan in dat ‘doen’? Dit zou wel eens de gamechanger kunnen zijn die jij nodig hebt! Je leest het goed, jij pakt die taak of dat project vast die je niet langer wil uitstellen, terwijl je een rechtstreeks lijntje hebt met mij via de Voxer-app. Ik help je stap voor stap deze koe bij de horens vast te pakken!

Een halve dag een coach in je broekzak (=3u) voor €97 (incl.btw).

Opgelet! Beperkt aantal plaatsen op de Voxerdagen.

Een stok (of coach) achter de deur. Jawel, dit ga jij nu echt DOEN!

Al doende meer inzicht krijgen in wat jouw uitstelgedrag veroorzaakt en hoe je het kan tackelen.

Praktisch

Vraag je je af hoe dit praktisch in zijn werk gaat? Goed nieuws, het is allemaal heel simpel :-):

Je boekt je plekje op de datum naar keuze. De betaling verloopt automatisch.

Je krijgt een automatische bevestiging en factuur.

In de bevestigingsmail krijg je uitleg over hoe je Voxer installeert.

In de bevestigingsmail krijg je de link naar een form die je ter voorbereiding invult.

Op de gekozen datum (en tijdstip) zet je je Voxer app open. Je stuurt me een berichtje om te laten weten dat je er klaar voor bent!

Na onze Voxerdag kan jij achteraf nog altijd teruggrijpen naar onze uitgewisselde berichten en zo de effecten van de coaching verlengen.

Het fijne aan Silvia is dat je je heel snel op je gemak voelt bij haar en dat je de tijd kan nemen die je nodig acht. Haar open blik maar rake analyses brengen je snel op het juiste spoor en daar kan je als cliënt alleen maar de voordelen van plukken. Eén van haar grootste troeven is haar authenticiteit. Voor mij was dat zeer belangrijk om me in dit traject te kunnen laten onderdompelen. Ik ben haar dan ook enorm dankbaar voor haar deskundig advies en haar steun waardoor ik als mens zelf ook ben gegroeid. Ik kan het alleen maar sterk aanbevelen aan anderen!

Heidi M.

Ik wil je langs deze weg bedanken om mij en ons op weg te zetten. Het coachingmoment met jou was zo verhelderend dat ik samen mijn vennoot nadien vlotjes ons concept / bedrijfsidee kon vormgeven. Sinds kort zijn wij de trotse moeders geworden van onze eerste foodbaby.  Faim de Flandre is de naam van ons culinair & creatief collectief. Wij richten ons vooral op ondernemers in de foodwereld maar ook steden en overheidsorganisaties behoren tot onze klanten. Met www.faimdeflandre.be gaan wij creatieve communicatie, uitgekiende(food)events en inspirerende coaching combineren.
Anniek C.