Eerstvolgende workshop: 20 juni – Omgaan met keuzestress

Wil jij je niet beperken tot één enkele passie of interesse?

Vind je het leuk om een leven vol afwisseling te hebben?

Welcome home,

creatieve generalist!

Het is hoog tijd dat creatieve generalisten en hun omgeving ervan doordrongen geraken dat ze een belangrijke rol spelen in de maatschappij. Dat is niet altijd makkelijk in een wereld waar ‘kiezen voor één ding’ het hoogste goed lijkt te zijn. Dat hoeft nochtans niet voor iedereen de ‘way to go’ te zijn! Sterker zelfs: het is net door méér in te zetten op jouw talenten als creatieve generalist dat jij de grootste impact zal hebben op de mensen en de wereld rondom jou!

enthousiaste coachees

jaar ervaring

communityleden

Rode draden vinden in de veelheid

Nood aan helderheid in de chaos? Meer zicht krijgen op het ‘waarom’ achter je vele interesses? Anderen meenemen in wie je bent en wat je doet zonder hen te verwarren? Check ons programma ‘Vind je rode draad’.

Jouw ‘Multi Way of Life’

De go-to online cursus voor een diepgaand begrip van jouw behoeftes als creatieve generalist. Je leert herkennen wat voor jou voedende prikkels zijn, hoe je ze best doseert, en hoe je onder- en overprikkeling herkent en aanpakt.

Gecertificeerde coaches

Coaches opgeleid door Silvia in de Multipassionate Coaching Academy.  Gespecialiseerd in het begeleiden van veelzijdige profielen zoals creatieve generalisten, multipotentials of multipassionates.

Het fijne aan Silvia is dat je je heel snel op je gemak voelt bij haar en dat je de tijd kan nemen die je nodig acht. Haar open blik maar rake analyses brengen je snel op het juiste spoor en daar kan je als cliënt alleen maar de voordelen van plukken. Eén van haar grootste troeven is haar authenticiteit. Voor mij was dat zeer belangrijk om me in dit traject te kunnen laten onderdompelen. Ik ben haar dan ook enorm dankbaar voor haar deskundig advies en haar steun waardoor ik als mens zelf ook ben gegroeid. Ik kan het alleen maar sterk aanbevelen aan anderen!

Heidi M.

Ik wil je langs deze weg bedanken om mij en ons op weg te zetten. Het coachingmoment met jou was zo verhelderend dat ik samen mijn vennoot nadien vlotjes ons concept / bedrijfsidee kon vormgeven. Sinds kort zijn wij de trotse moeders geworden van onze eerste foodbaby.  Faim de Flandre is de naam van ons culinair & creatief collectief. Wij richten ons vooral op ondernemers in de foodwereld maar ook steden en overheidsorganisaties behoren tot onze klanten. Met www.faimdeflandre.be gaan wij creatieve communicatie, uitgekiende(food)events en inspirerende coaching combineren.
Anniek C.

Voor ik bij Silvia aanklopte, had ik mijn talenten al in kaart gebracht via een ander coachtraject. Daarbij ontbrak nog een laatste stap: de vertaling hiervan naar een concrete job. Ik voelde me ook helemaal niet aangesproken door de bestaande vacatures. Ik hoopte dat Silvia’s kijk op ‘creatieve generalisten’ verheldering zou brengen. Het klikte meteen, ze begreep duidelijk waar ik mee zat. Het voelde allemaal een beetje als thuiskomen: ik leerde mijn noden als creatieve generalist beter kennen en begreep ook beter waarom ik soms het gevoel had ‘anders’ te zijn. Dankzij de coaching en de interessante tools die ik meekreeg om zelf mee aan de slag te gaan, kijk ik nu helemaal anders naar de toekomst. Ik ben er Silvia heel dankbaar voor.

Bart Rogiers

Ik ben Silvia

Oprichtster van de 'creatieve generalist'

Toen ik in 2014 startte als coach, was in Vlaanderen en Nederland de term ‘creatieve generalist’ zo goed als onbekend. Ik wilde en zou ze op de kaart zetten. Vandaag kan je, alleen al door op LinkedIn de zoekterm ‘creatieve generalist’ in te geven, zien dat veel mensen zich met trots op die manier omschrijven!

Het was zonder meer pionierswerk. De weinige (goed verstopte) boeken, artikels en onderzoeken die hierover bestaan, heb ik vertaald naar mijn coachingspraktijk. Om de noden en talenten van creatieve generalisten, ondernemers en werkgevers beter te begrijpen, interviewde ik verschillende experten die me interessante invalshoeken op het thema konden bieden.

Maar vooral: ik deed bakken praktijkervaring op. Ondertussen coachte ik + 500 generalisten. Het doel? Hen bewust maken van hun potentieel en hen begeleiden in het waarmaken ervan. Wat hiervoor nodig is, heb ik stap voor stap ontdekt tijdens die boeiende gesprekken en coachingsessies. Daardoor kon ik patronen blootleggen en de typische struikelblokken voor creatieve generalisten identificeren. Tegelijk leerde ik hoe ze die obstakels kunnen tackelen en wat de vaardigheden zijn die maken dat een creatieve generalist kan floreren. Deze kennis en ervaring zit nu vervlochten in ons ruime aanbod.

1

Van keuzestress naar bewegingsvrijheid

2

Van burn-out naar bore-out? Vind de sweet spot!

Imposter syndroom tips

3

Imposter syndroom of 'Help, ik ga uit de mand vallen!'

In de media

Gezien in:

Door de jaren heen verschenen er verschillende artikels/podcasts over creatieve generalisten. Klik op het logo en je kan ze meteen lezen!